⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

3-4-1-2 ye çok uygun kadromuz var.

-------sanchez------nelson------apo-----------

Barış ------torreira------sara--------jacobs

---‐--------------------yunus--------------------
-----------------icardi------‐---osimhen---------

rize maçıyla birlikte başlayan süreçte takımda baya gelişme var maşAllah, kaleciye kadar sürekli basmak yerine çoğu zaman artık 2.bölgede beliyoruz 1-2 oyuncu önde basıyor diğerleri 2 bölgede bekliyor gibi, takım boyu daha darlaştı eskiye nazaran ve kanatlarda üçgenler kurup oyun kuruyoruz verkaçlar yapıyoruz,sıfıra doğru inip ortalar kesiyoruz, hatta fb maçında kanatta beşgen bile gördüm,takıma kesinlikle taktiksel olarak dokunuşlar var.eleştirdiğimiz gibi hakkını da teslim etmek lazım adaletli olan bu bence

rize maçıyla birlikte başlayan süreçte takımda baya gelişme var maşAllah, kaleciye kadar sürekli basmak yerine çoğu zaman artık 2.bölgede beliyoruz 1-2 oyuncu önde basıyor diğerleri 2 bölgede bekliyor gibi, takım boyu daha darlaştı eskiye nazaran ve kanatlarda üçgenler kurup oyun kuruyoruz verkaçlar yapıyoruz,sıfıra doğru inip ortalar kesiyoruz, hatta fb maçında kanatta beşgen bile gördüm,takıma kesinlikle taktiksel olarak dokunuşlar var.eleştirdiğimiz gibi hakkını da teslim etmek lazım adaletli olan bu bence
Kısaca; futbolun tüm doğrularını yapmaya çalışıyoruz

bu kupayı almamamız için hiçbir sebep göremiyorum. 24 sene sonra tarih tekerrür etmeli. uefa liginde bizimkinden iyi kadrosu olan 1 kulüp yok.

Hakem iyiydi, takim iyiydi, tribun guzeldi, rakip efendiydi….. Farkli skor bekliyordum ama rakip sandigimdan gucluydu neyse.

Gecenin kaybedeni yonetim ve Galatasaray’a (ve misafirlerimize) hak bulduklari rezil saha zemini.

Geri
Üst Alt