⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

İki golde de Gunayin hatasi var. Ama esas hata bizim embesil geri kosucularimizda. Her seken topa vurdurdular. Adamlar 4 sutta 2 gol atti.

Merten surekli Sara’dan top caliyor, bi boku da beceremiyor.

İcardi zaten koca bir sifir.

Herkes kendine gelsin, gelmeyen de İcardi degil Messi olsa kesilsin.

Ben galatasaray tarihinde böyle bir rezillik görmedim. Bravo okan.

Eminim gs tarihinde bu kadar makasın açık olduğu hiçbir takıma karşı böyle bir sonuç alınmamıştır. Kasımpaşa maçı gibi 3 0dan çevrilen bi maç da en son 40 sene önce olmuş. Okan galiba bu sene rekorları tersten kırmaya çalışıyor

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper kupa tarihinde yenilen en erken gol ve en farklı mağlubiyet rekorları da bizde hocamız sağolsun.

Tek kelimeyle rezalet

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Facia ya da felaket degil, kotu oyunla cok kotu bir takima karsi berabere kaldik. Kaybetsek facia derdim. Bu kadar kirilgan olmayin.

Bunun yaninda hem Okan hocanin hem de takimdaki herkesin kendine gelmesi gerek. Her attigimiz golden sonra cok basit gol yiyoruz, bu da direncimizi dusuruyor. Takimda giren cikan herkes cok kotu, hoca da malesef formsuz.

Bu adama bu tolerans kimler tarafından tanınıyor, lan aynı şeyi bu takımın başarılarının % 70'inde tuzu olan fatih terime bile yapmazdılar bu adam kim tövbe haşa Allah mı bizim başımıza nereden geliyor bu kredi niye kovulmuyor bu adam

2-3 yetmiyor 5 fark falan öne geçersek galibiyetten emin olacağız sanırım...

Artik istifa zamani. Bjk macindan sonra olmaliydi aslinda, hadi olmadi.. Young Boys faciasindan sonra olmaliydi. Hadi yine olmadi. Iki tane dandik takima 3 0 ve 2 0 dan mac vermenin aciklamasi artik yok. Okan'i cok sevsem de derhal tum ekibiyle gorevden alinmali. Bu kadroyu mundar edecek.

Bunların top oynamasj için illa bayern mi olması lazım karişımızda ne bu cıvıklık

Elimizde kaç kanat oyuncusu var dedin kimse alınmadı değişiklik yapacak kanat oyuncun bile yoktu,ortasaha için 12 kişi mi oynayalım dedin ortasahayı boşaltıyosun oynattığin adamlar maç veriyor zaten sürpriz bireysel performanslar olmasa maç alamıyosun ve dünyanın parasını alıyosun 2 şampiyonluk umrumda falan değil defol git

Burda pasa macindan sonra 2 puan kaybettik dedi ben ne dedim sezon gitti dedim

3-0 dan puan kaybi ben hatirlamiyorum hic bir buyuk takimda bu net yikimdir kendine guveni sifir yapar fener kotu diye yendik okan yine havalara girdi

Sampiyonda olsak bu okan buruk tez elden kovulmali hocalik boyle birsey degil FM oynamiyoruz

İcardi-mertens-baris 2 mactir böyle sıçma şekli yok gerçi barıs fener maçında da sicikti

Bu kadro ve daha da önemlisi bu hoca ile hem lig hem avrupa olmaz dedik. Bir seçim yapılmalıydı ve bu lig olmalıydı.

Ama beyimiz bulutlarda uçuyor. Neyse bir gün gelip biri indirir oradan.

Gotu sikisinca nasilda atiyo hemen oyuna Yusuf’u ulan var ya az uc kagitci degilsin Okan.Defolup gittigin gunu iple cekiyorum.Fenerbahce macinda yakalanan havayi 1 haftada tam tersine cevirmeyi nasil basardim tebrik etmek lazim. Fenrerbahce aptallari da kendilerine kizsin nasil yenildik bunlara diye.Osimhen ne buyuk topcuymis yalniz Kasimpasa macinin 2. yarisi ve bu aksam gormus olduk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt