Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok alakası var barış hiç dinlenenedi mutlaka dinlenmesi şart, daha fazla dayanamaz eğer dinlenemzse sakatlanır hepimiz spor yaptık keza mertensin sorunda yaşı fizik 45 dk yetiyor ancaNe yani fizik olarak kötü oldukları içinmi rezalet oynuyorlar.Yapmayın Allah aşkına abartmayın şu yorgunluk işini.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanlis mac. Dedigim maclari konus cok istiyorsan. Oralarda bayagi malzeme var. Deplasman derbisinde Muslera'yi neredeyse zorlamamislar, gidiyorsun hala o maci yaziyorsun.Bu kadar xG vermiş olmamız savunmamızın SoS verdiğini gösteriyor. Hoca müdahale etmeyecek de ben mi edeceğim?
Bencede durum bu basit takımları hafife alıyolar hazırlanmıyorlarhocadan ayrı takımda acayip lakayıtlık ve rahatlık var. hoca ya disiplini sağlar yada kulaklarını çekecek eli sopalı hoca gelir
Oyuna yeni giren Yusuf da jogging yapmakla mesguldu. Zorla soktu oyuna sanirim.Valla kimse bakmasın ben hocayla beraber sanchez ve Yunus haric bütün takımı yerim bugün. Koşmayan Galatasaray armasını taşıyan bütün topculara söverim. Allah kahretsin. Bu sadece hoca ile aciklanacak bir durum değil. Topa bile ağır ağır dokundular. Bir ara top bir adam diger adama yürüyerek gidiyordu. Kimse kusura bakmasın başka seyler var. Maaş alamiyorsaniz çıkın konuşun. Kimse maç satamaz. Maç satani ben satarım
Takimda yunus haric kimse skora isyan bile etmediOyuna yeni giren Yusuf da jogging yapmakla mesguldu. Zorla soktu oyuna sanirim.![]()
Aynen öyle bu sonucu sadece hocaya bağlarsak geçen seneki Bjk gibi oluruz. Millete göre oyuncular geçen sene bu hocaya rağman şampiyon yapmıştı. Bu maçta hoca olmasa bile, kardeşim sen bu takımı yeneceksin. İleride üçlü facia Barış, Mertens, İcardi.Valla kimse bakmasın ben hocayla beraber sanchez ve Yunus haric bütün takımı yerim bugün. Koşmayan Galatasaray armasını taşıyan bütün topculara söverim. Allah kahretsin. Bu sadece hoca ile aciklanacak bir durum değil. Topa bile ağır ağır dokundular. Bir ara top bir adam diger adama yürüyerek gidiyordu. Kimse kusura bakmasın başka seyler var. Maaş alamiyorsaniz çıkın konuşun. Kimse maç satamaz. Maç satani ben satarım