⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Şu takımı yenmen için elinde alternatif yok bahaneleri geçerli değil. 100 bin euroya oynuyodur çoğu. Takımın isteği yok bi taktiği yok.hucum organizasyonu yok. Şu kadroyu hollanda ya da portekiz ligi takımı kursa avrupa ligi yarı finali banko.

İsterse şampiyon yapsın, 20 maç üst üste kazansın, Okan Buruk benim için bitmiştir. Bu hocadan artık bir beklentim yok. yaptırdığı transferler, giden oyuncular, maç içi değişiklikleri, puan kayıplarında söylediği bahaneler ile bu takıma zarar vermektedir.

Şampiyonluğa zaten doyduk. Artık sistem zamaını. Bu ligde sistemsiz 1,2 bireysel yetenek ve kaos futbolu ile şampiyon olmak basit. Ama sistemsiz avrupada kepaze oluyorsun

Çare şimdiden okanı kovup alman mümkünse stuttgart hocasını çekip sistem kurmak. Bu seneyi kaybetsek de şu takıma yapılacak takviyeler ile avrupai bir takım kurulur

Birde değişiklik isteyen var.Arkadaş yusuf,berken girse ne olacak.Berkan girdi işte yedirecekti.Gördük trip atan batsı..
O girsin bu girsin şu dinlensin falan palavra.Biz sene başında yapılan planlamada transfer kepazeliğinde riske attık hedefleri.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boşa topçulara sarmayın
Bu hoca hep böyleydi
Rakip biraz açılırsa kaliteli ayaklar atar
Kapanırsa atak organizasyon yok
Rakip biraz iyiyse hızlı çıkar yeriz, beceriksizse atamaz
Rakip kötüyse değişiklikler sonrası atabilir
Hiçbir maç, farklı skor da olsa defans-denge oyunu oynayamadık
Hep telaş içinde atak ya da uzun top ve önde olmasına rağmen hep geri koşmaya çalışan bir takım
2 sene önce de “2 atsak şimdi defans-denge oyunu oynarız kolay beri yemeyiz” diyemedik
Bu hoca öyle bir oyun bilmiyor
Aslında oyun bilmiyor bence

hocadan ayrı takımda acayip lakaytlık ve rahatlık var. hoca ya disiplini sağlar yada kulaklarını çekecek eli sopalı hoca gelir

Basit takımları hafife alıyoruz elimizde patlıyor en büyük hatamız bu

herif kıpkırmızı olmus

Valla kimse bakmasın ben hocayla beraber sanchez ve Yunus haric bütün takımı yerim bugün. Koşmayan Galatasaray armasını taşıyan bütün topculara söverim. Allah kahretsin. Bu sadece hoca ile aciklanacak bir durum değil. Topa bile ağır ağır dokundular. Bir ara top bir adam diger adama yürüyerek gidiyordu. Kimse kusura bakmasın başka seyler var. Maaş alamiyorsaniz çıkın konuşun. Kimse maç satamaz. Maç satani ben satarım
Oyuna yeni giren Yusuf da jogging yapmakla mesguldu. Zorla soktu oyuna sanirim. :P

Formsuz oluruz ,kadromuz kötü olur , dönemlik performans kötü olur bunların hepsi olabilir ama biz ruhsuz olamayız eğer bu şekil devam edecekse Metehan, Eyüp falan oynasın...

Şu takıma 2-0 öne geçip maçı vermek inanılmaz bir olay. Pozisyon vermek bile açıklanacak bir şey değilken 2 gol yemek nasıl açıklanacak?

Şu mal mal orta açma işini ne zaman bırakacağız abi. Lan bunu yapan takım kakmadı Avrupa da neden mal mal boş beleş orta kesiyorsunuz olm. Şaka mısınız lan siz. İq problemi olması lazım bunun için.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kimse bakmasın ben hocayla beraber sanchez ve Yunus haric bütün takımı yerim bugün. Koşmayan Galatasaray armasını taşıyan bütün topculara söverim. Allah kahretsin. Bu sadece hoca ile aciklanacak bir durum değil. Topa bile ağır ağır dokundular. Bir ara top bir adam diger adama yürüyerek gidiyordu. Kimse kusura bakmasın başka seyler var. Maaş alamiyorsaniz çıkın konuşun. Kimse maç satamaz. Maç satani ben satarım
Aynen öyle bu sonucu sadece hocaya bağlarsak geçen seneki Bjk gibi oluruz. Millete göre oyuncular geçen sene bu hocaya rağman şampiyon yapmıştı. Bu maçta hoca olmasa bile, kardeşim sen bu takımı yeneceksin. İleride üçlü facia Barış, Mertens, İcardi.

Geri
Üst Alt