⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Yusuf sifir oğlu sifirdi girdi hic bir bok yapamadi. Bir tane pozisyonda yunusun vuruşunu engelledi. Topu alip dikine bile gitmedi. Yanindaki adama pas vermek etki mi oldu maca?
Valla normalde katılıyorum renktaşım sana ama İcardi Barış ve Mertens 'in yanındaki adama bile pas veremeyi, al-ver yapmayı beceremediği halde 90 dakika sahada kaldığı takımda Yusuf bile gözüme hoş geliyor açıkçası

RFS denen takıma karşı 90 dakika sahada kalan İcardi 26 kere topla buluşup 16 isabetli pas yapabilmiş, Günay 30 kere topla buluşup 25 isabetli pas yapabilmiş

Aslında mevzu bu kadar basit, RFS midir Riga mıdır şu takıma karşı forvetini kalecin kadar topla buluşturamıyorsan kazanamazsın bu maçı
İcardi iyi teklif gelirse satılmalı kendisini çok severim ama romantizme gerek yok Mertensde sezon sonu ne yaparsa yapsın şu takıma atletik özellikleri yüksek bir 6 numara alınsın birtanede sağlam basan koşucu kanat barışa teklif gelirse 20 üstü sarılmalıdır yunus banko oynar iyi dikiş tuttu barış yerine bir kanat elzem sağ bek as santrafor sağ kanat 6 numara lazım

@Oral Sevmez ne zaman gidiyor misafirin ... misafirliğinde kısası güzeldir

geldiğinden beri perişan olduk - nasıl bir negatif etki belli değil.

@Emre Zeytinli'nin Misafiri , gider misiniz ?!

Valla normalde katılıyorum renktaşım sana ama İcardi Barış ve Mertens 'in yanındaki adama bile pas veremeyi, al-ver yapmayı beceremediği halde 90 dakika sahada kaldığı takımda Yusuf bile gözüme hoş geliyor açıkçası
Bugünkü takimda sanchez 1 yunus 2 sara 0.5 desem 2.5 adam hariç oynayan kimse yoktu. Bunu kabul etmiyorum. Saha suni çim değil. Saha sivas sahasi gibi bataklık değil. Bir tane köşede al ver yapacak tek organizasyon olmadi. Yunus gitti 2-3 kişi arasına girdi top sürdü. Yusufta yapabilirdi. Bir yerde yusuf barisa topu atti araya kacmadi defansa geri döndü böyle bisey olamaz kabul etmiyorum. 2.5 adam hariç sıfırdık sıfır. Yunus olmasa iki golde olmazdi büyük ihtimalle yenilirdik.

Yusuf sifir oğlu sifirdi girdi hic bir bok yapamadi. Bir tane pozisyonda yunusun vuruşunu engelledi. Topu alip dikine bile gitmedi. Yanindaki adama pas vermek etki mi oldu maca?
5 dakikada tam olarak ne bekleniyor diğeri sahada 85 dakika boyunca yürüdü yanındakine dahi top atamadı kaç tane top kaybı var bu çocuğu sadece 5 dakika izleyebildik onda en azından diğerinin yapamadığını pas atıp hareketlendi.

90 dakika koyulsun o zaman bir daha bakarız çöp olup olmadığına hazırlık kampında gayet bu adam şov yapıyordu.

Biz reziliz son 2 maçtır fakat fener bizden çok daha rezil adamlar savunma oyunu oynayarak delik deşik oluyorlar

Bir tane kerem çıkmayınca böyle kilitleniyoruz.
Okan zannediyor ki takımda boy ve kerem var.
Bu iki dinamik adamın yeri hala dolmadı. Yunus falan demeyin yunus bildiğin mertensin yapması gerekenleri yapıyor.

87. dakika oyuna girdi ona göre değerlendirmek lazım. 4 dakika uzatma 7 dakika ile ne olumlu ne olumsuz değerlendiremeyiz.

@Oral Sevmez ne zaman gidiyor misafirin ... misafirliğinde kısası güzeldir

geldiğinden beri perişan olduk - nasıl bir negatif etki belli değil.
Bunun misafir kesib fbli ya başka açıklaması olamaz. Bütün evi yikatmasi lazim zeytinlinin. O uğursuzluk geçmez. Ya da Zeytinli Kasımpaşa maçı sonrasi misafiri uykusunda bogmus da olabilir

87. dakika oyuna girdi ona göre değerlendirmek lazım. 4 dakika uzatma 7 dakika ile ne olumlu ne olumsuz değerlendiremeyiz.
Hocam tabiki süre az ama vücudu konusur topcularin. 27 yildir top izliyorum. Al olm naparsan yap ben yanciyim diyerek hic bir topcu etki edemez. Sorumluluk alacaksin

Ve yine kazandığımız maçlarda bile dedik ki bırakın sara mara güzellemesini, bırakan hocaya sihirbaz muamelesini. Orta saha yetersiz, hoca yetersiz, takım yetersiz. Malesef görüyoruz. Bu takım kırılgan, bu takımdan her skordan maç verebilir.

İşte tam anlamıyla sorunumuz bu.Görmüyorlar reis..Israrla kırılgan bir takım olduğumuzu görmüyorlar.Orta saha hala ağır.Ağır ama çok teknik olursun fark yaratırsın ama oda yok.

Sanchez,jakops,osimen bu rezilliği biraz erteledi ama kaçamadık.

Ulan senelerdir şu kapanan takımlara karşı aynı sorun var.Buna göre kadro kuramadı çapsız yöneticiler.Birde okan buruğun anlamsız önde baskı inadı dağanık oyunu kırılgan olduğumuz içinde böyle rezil sonuçlar alıyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En akilli takim besiktas 3 macta sifir cekip lige donecekler iste ozaman en buyuk favori olurlar avrupa liginde oynucak derecede genis kadro sadece fenerde var onlarda iki kulvar yaparsa onlarda patlar

Avrupa lig secimi yapmayan sampiyon olamaz

İcardi iyi teklif gelirse satılmalı kendisini çok severim ama romantizme gerek yok Mertensde sezon sonu ne yaparsa yapsın şu takıma atletik özellikleri yüksek bir 6 numara alınsın birtanede sağlam basan koşucu kanat barışa teklif gelirse 20 üstü sarılmalıdır yunus banko oynar iyi dikiş tuttu barış yerine bir kanat elzem sağ bek as santrafor sağ kanat 6 numara lazım

Icardi'yi pozisyona sokacaksin ki atacak. Onun olayi bu. Hic bir zaman cok kosan ve hareket eden bir forvet olmadi ki. Onu Osimhen gibi birinden beklersin.

4-2-3-1'de mis gibi forvet oynar Icardi AMA ozaman arkasindaki üclü cok hareketli olmali. Mertens'de patliyoruz. Okan bunu görmüyor veya görmek istemiyor. Aslinda bir cok seyi görmüyor da iste...

Bunun misafir kesib fbli ya başka açıklaması olamaz. Bütün evi yikatmasi lazim zeytinlinin. O uğursuzluk geçmez. Ya da Zeytinli Kasımpaşa maçı sonrasi misafiri uykusunda bogmus da olabilir

Bu esnada yeni kola - abur cubur paketini alırken Zeytinli

asdasdasda.webp

İcardi lik bişey yok abi eleştirirsin de adam ceza sahası golcüsü. Adamı pozisyona sokamadın ki. Mal mal orta açıp maçı bitirdik.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 dakikada tam olarak ne bekleniyor diğeri sahada 85 dakika boyunca yürüdü yanındakine dahi top atamadı kaç tane top kaybı var bu çocuğu sadece 5 dakika izleyebildik onda en azından diğerinin yapamadığını pas atıp hareketlendi.

90 dakika koyulsun o zaman bir daha bakarız çöp olup olmadığına hazırlık kampında gayet bu adam şov yapıyordu.
Zahada şov yapıyordu umutcum. Ben sahaya bastonlu kör dede bile girse mücadele hirs istiyorum. Ben 2002 Brezilya gibi herkes star olsun istemiyorum bak twente gibi langırt gibi top oynamak istiyorum. 30 şut Çek git kontradan ye kaybet üzülmem. Ruhsuz Galatasaray kabul etmiyorum. Takimda cenaze mi var haberimiz yok. Her giren zorla giriyor gibi. Net olarak ya maaşlar ödenmiyor ya baska şey var

Barış Alper bu sezon çok kötü durumda, zaten pas oyununda yoktu ama fiziksel özellikleriyle fark yaratıyordu, bu sene o da yok defansa da yardıma gelmiyor, her aldığı topta zorlayarak çalıma gidiyor, bir süre dinlendirmek lazım yoksa hem oyuncuyu kaybedeceğiz hem de böyle çok maç yaşarız, yine icardi çok kötü durumda bilmiyorum nasıl halledilecek

Geri
Üst Alt