⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Adını bile hatırlamadığım takıma gidip puan bırakmasak çok ama çok rahatlayacaktık bu galibiyet sonrası

1729701300729.webp

Gayet iyidik bu arada

yenilgen goller hep birseysel salakliklar

bos bos konusmayin
Tek maç olsa haklısın, ama hazırlık maçlarından beri bu takım kolay gol yiyor. Kendi evinde Kasımpaşa ya 3 -0 dan 3 - 3, köy takımana 2 - 0 dan 2 - 2, bugün gene aynı sonuç olacaktı neredeyse. Bir sıkıntı var.

Kaan 'ı uzun süredir hiç beğenmiyorum, hem defansta hem hücumda batırıyor. Üçlü oynayacaksak da dörtlü oynayacaksak da Kaan 'ı görmek istemiyorum gerçekten artık
Bu Kaan ve Demirbay futbolcu ise ben de astranotum.
Bunların futbolcu olması ile ilgili özel bir kanun mu var?
Böyle bir rezilllik olamaz.

İlk yarıdaki oyun kusursuzdu.
İkinci yarıyı konsantrasyon kaybı ve ciddiyetsizliğe bağlıyorum.

Nesyri o golü atsaydı biz fenere de puan verirdik. Bu saçmalığı nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Bu kadar tekrar etmesi çok can sıkıcı

Stoperlerimiz formsuz, Apo kötü, Nelsson futbolu unutmuş gibi. Takımda bek yok, Nasıl 3-5-2 oynayacan anasını satayım

Başşak mı geçiyosunuz lan siz bizimle?

Tek maç olsa haklısın, ama hazırlık maçlarından beri bu takım kolay gol yiyor. Kendi evinde Kasımpaşa ya 3 -0 dan 3 - 3, köy takımana 2 - 0 dan 2 - 2, bugün gene aynı sonuç olacaktı neredeyse. Bir sıkıntı var.

hepsi bireysel

İlk 45dk mükemmeldik nasıl bu takım 3lü oynayamıyormuş?

Kaan harici aksayan çıkmaz bu dizilişte. Basit gol yemeyi çözmemiz lazım totnım elek eder bu kadar basit gol yer isek
Bence yenilen basit goller konsantrasyon ile ilgili, Tot maçında bu kadar laubali işler görmeyiz herhalde-umarım yani.

Laubalilik

Apo kaan mertens icardi saldı 3-0 olunca laubalice hareketler

Tottenham maçı için beklentim beraberliktan falza değil bugünki defansif hatalardan sonra.

Geri
Üst Alt