Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.760
- 13.618
- 1.398
mertens yerine yunus sol bekte de jacobs oynarsa bu sistem iş yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek maç olsa haklısın, ama hazırlık maçlarından beri bu takım kolay gol yiyor. Kendi evinde Kasımpaşa ya 3 -0 dan 3 - 3, köy takımana 2 - 0 dan 2 - 2, bugün gene aynı sonuç olacaktı neredeyse. Bir sıkıntı var.Gayet iyidik bu arada
yenilgen goller hep birseysel salakliklar
bos bos konusmayin
Bjk nim çektiği kurayi biz çekseydi bizde averaj takımı olurduk
Bu Kaan ve Demirbay futbolcu ise ben de astranotum.Kaan 'ı uzun süredir hiç beğenmiyorum, hem defansta hem hücumda batırıyor. Üçlü oynayacaksak da dörtlü oynayacaksak da Kaan 'ı görmek istemiyorum gerçekten artık
Haftanin 5 günü antrenman yiyen,fizik,kondisyon calisan 1.90´lik sporcu´yu mu doveceksin lolBen bu abülkerimi sokakta görsem döverim
Tek maç olsa haklısın, ama hazırlık maçlarından beri bu takım kolay gol yiyor. Kendi evinde Kasımpaşa ya 3 -0 dan 3 - 3, köy takımana 2 - 0 dan 2 - 2, bugün gene aynı sonuç olacaktı neredeyse. Bir sıkıntı var.
Bence yenilen basit goller konsantrasyon ile ilgili, Tot maçında bu kadar laubali işler görmeyiz herhalde-umarım yani.İlk 45dk mükemmeldik nasıl bu takım 3lü oynayamıyormuş?
Kaan harici aksayan çıkmaz bu dizilişte. Basit gol yemeyi çözmemiz lazım totnım elek eder bu kadar basit gol yer isek
Adını bile hatırlamadığım takıma gidip puan bırakmasak çok ama çok rahatlayacaktık bu galibiyet sonrası
Ekli dosyayı görüntüle 266210
LaubalilikTek maç olsa haklısın, ama hazırlık maçlarından beri bu takım kolay gol yiyor. Kendi evinde Kasımpaşa ya 3 -0 dan 3 - 3, köy takımana 2 - 0 dan 2 - 2, bugün gene aynı sonuç olacaktı neredeyse. Bir sıkıntı var.