⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Sükseli gelen 1 heyetle oynamamız güzel ama çift forvet çıkıp işi bozacaz. Avrupa maçları bu sezon umrumda değil çiftle oynuyorsak oynayalım ama ligde de öyle oynuyoz

Bu şekilde beklediğimiz bir müsabaka :

1730664332489.webp

Sükseli gelen 1 heyetle oynamamız güzel ama çift forvet çıkıp işi bozacaz. Avrupa maçları bu sezon umrumda değil çiftle oynuyorsak oynayalım ama ligde de öyle oynuyoz

Çift de olur da elimizde dzeko yok, icardi var.Dzeko olsaydı okey de icardi osimhen birbirinin üzerine biniyor

Ceko da 2. yarılarda pert oluyor ama Icardi'den daha fazla çabalıyor ona katılıyorum.

dzeko pivot ya ondan, adam 20 senedir bu oyunu oynuyor, ezber etmiş artık.Biz icardiden imkansız bir iş istiyoruz, adamın en önemli olayı ceza sahası ama giremiyor oraya

İmmobile Icardi Ceko 3'ünü de takımımda istemem.

Anca yedek olur bunlardan ama hem egoları yedek olmayı kabul etmiyor. Hem de 7'den aşağı almıyor en düşük alanları. Yedek heriflere bu kadar para verilmez
İcardi bu ligin en iyi forvetidir. Biraz bekle.

Şuayip bence kötü bu sezon. İcardi de kötü ama
Nesyri Şuayip gol vuruşu ve kalite açısından dediğim 3 heriften açık ara kötü AMA

Dediğim 3 herif şu an fizik olarak ÖLÜ o yüzden maksimum 45 dklık herifler.

Gomis de Seferovic'ten iyiydi ama Seferovic'le 75 dk Gomis'le 15 dk oynayıp maç alıyorduk. Tam tersini yapsak hiçbir maçı alamazdık.

Sahada dolaşan herif istemiyorum. Şunu bir türlü anlatamıyorum forumda

Nesyri Şuayip gol vuruşu ve kalite açısından dediğim 3 heriften açık ara kötü AMA

Dediğim 3 herif şu an fizik olarak ÖLÜ o yüzden maksimum 45 dklık herifler.

Gomis de Seferovic'ten iyiydi ama Seferovic'le 75 dk Gomis'le 15 dk oynayıp maç alıyorduk. Tam tersini yapsak hiçbir maçı alamazdık.

Sahada dolaşan herif istemiyorum. Şunu bir türlü anlatamıyorum forumda
Anlıyorum ama şuayip fb deki gibi diri değil bizde. Ne zaman sahaya atsak yeterli pres ve hareketlilik sergileyemiyor

Geri
Üst Alt