Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.302
- 92.788
- 5.263
Ortalık karışacak. Safları sıklaştıralım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sükseli gelen 1 heyetle oynamamız güzel ama çift forvet çıkıp işi bozacaz. Avrupa maçları bu sezon umrumda değil çiftle oynuyorsak oynayalım ama ligde de öyle oynuyoz
Ceko da 2. yarılarda pert oluyor ama Icardi'den daha fazla çabalıyor ona katılıyorum.Çift de olur da elimizde dzeko yok, icardi var.Dzeko olsaydı okey de icardi osimhen birbirinin üzerine biniyor
Ceko da 2. yarılarda pert oluyor ama Icardi'den daha fazla çabalıyor ona katılıyorum.
Keşke Dzeko ile İcardi'yi kafa kafaya takas etsek.
İmmobile Icardi Ceko 3'ünü de takımımda istemem.Keşke Dzeko ile İcardi'yi kafa kafaya takas etsek.
İcardi bu ligin en iyi forvetidir. Biraz bekle.İmmobile Icardi Ceko 3'ünü de takımımda istemem.
Anca yedek olur bunlardan ama hem egoları yedek olmayı kabul etmiyor. Hem de 7'den aşağı almıyor en düşük alanları. Yedek heriflere bu kadar para verilmez
Sakatlandığından beri bekliyom bir şey olduğu yok. Osimhen ve Şuayip'den iyi değil saydığım 3lüİcardi bu ligin en iyi forvetidir. Biraz bekle.
İcardi bu ligin en iyi forvetidir. Biraz bekle.
Şuayip bence kötü bu sezon. İcardi de kötü amaSakatlandığından beri bekliyom bir şey olduğu yok. Osimhen ve Şuayip'den iyi değil saydığım 3lü
Herif guney koreli2-1
Osimhen
Kaan Ayhan
Çinli çocuk
Nesyri Şuayip gol vuruşu ve kalite açısından dediğim 3 heriften açık ara kötü AMAŞuayip bence kötü bu sezon. İcardi de kötü ama
Anlıyorum ama şuayip fb deki gibi diri değil bizde. Ne zaman sahaya atsak yeterli pres ve hareketlilik sergileyemiyorNesyri Şuayip gol vuruşu ve kalite açısından dediğim 3 heriften açık ara kötü AMA
Dediğim 3 herif şu an fizik olarak ÖLÜ o yüzden maksimum 45 dklık herifler.
Gomis de Seferovic'ten iyiydi ama Seferovic'le 75 dk Gomis'le 15 dk oynayıp maç alıyorduk. Tam tersini yapsak hiçbir maçı alamazdık.
Sahada dolaşan herif istemiyorum. Şunu bir türlü anlatamıyorum forumda