- 1 Mayıs 2018
- 57.143
- 47.950
- 3.873
yok yav kral, 10 sene önceki durum yok, artık kaleci çıkıyor,tutar tutmaz bilemem de muslera senelerdir vasat zaten
Kaleci cok
Perri
Bulka
Meret
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yav kral, 10 sene önceki durum yok, artık kaleci çıkıyor,tutar tutmaz bilemem de muslera senelerdir vasat zaten
Mondragon-Muslera arası boşluğa benzer bir şey görecez bence.yok yav kral, 10 sene önceki durum yok, artık kaleci çıkıyor,tutar tutmaz bilemem de muslera senelerdir vasat zaten
Mondragon-Muslera arası boşluğa benzer bir şey görecez bence.
Millet gereksiz tutulmaya başladı Muslera'ya. Geldiğinden beri 7 GS, 3 Jk, 1 Ts, 1 Fb, 1 Başak şampiyonluğu war.
Avrupa'da Mondragon, Taffarel de pek parlak değildi. Taffarel'in St. Gallen'den, Mondi'nin Villareal'den yediği golü Muslera Avrupa'da hiç yemedi mesela. Kadıköy'de bu ikisinden açık ara iyi Muslera
Her iki kalecinin de birer golünü yazmışsın da Muslera'nın PSV golünü yazarım ben de :d şaka bir yana hepsi için birer enstantane bulunur.Mondragon-Muslera arası boşluğa benzer bir şey görecez bence.
Millet gereksiz tutulmaya başladı Muslera'ya. Geldiğinden beri 7 GS, 3 Jk, 1 Ts, 1 Fb, 1 Başak şampiyonluğu war.
Avrupa'da Mondragon, Taffarel de pek parlak değildi. Taffarel'in St. Gallen'den, Mondi'nin Villareal'den yediği golü Muslera Avrupa'da hiç yemedi mesela. Kadıköy'de bu ikisinden açık ara iyi Muslera
Walla Taffarel'in sadece 4-4'lük Fb kupa maçında yediği hatalı goller, Muslera'nın tüm Kadıköy kariyerinde yediği hatalı gollerden fazladır. Mondi'nin 7 kişi kaldığımız Fb maçı müthiş ama ertesi sezon 6-0'lık maçta büyük sıçmış. O maçın Kadıköy'ün kronik hale gelmesinde büyük payı war sadece Var ile açıklanamaz. Ts kazanamasa da 2 maçta bir çelme takıyordu Kadıköy'de. Jk 2002-2008 arası yenilmedi. Sadece biz 2000-2010 arası paso yenilgi serisi yaşadıkHer iki kalecinin de birer golünü yazmışsın da Muslera'nın PSV golünü yazarım ben de :d şaka bir yana hepsi için birer enstantane bulunur.
Bu arada mondi-muslera arası süreci sadece kaleci olarak değerlendirmemek lazım. O dönemin Gs'ı ekonomik olarak çok güçsüzdü. Sadece kaleci değil, sahaya da doğru düzgün oyuncu alamıyorduk. Marek Heinz, Carrusca falan gelince seviniyorduk.
Bir tek keita-kewell-baroslu bir dönem vardı fena kadro kurmadığımız o kadro da bir sene içinde dağıldı gitti zaten.
Ne zaman biz de modern bir stada geçtik, gelirleri arttırdık, o zamandan beri güzel kadrolar kuruyoruz.
Muslera biraz lale devrine de denk geldi açıkçası.
Kadiköy işi de, var ile doğrudan alakalı bence. Fb'in sadece bize değil, Bjk ve TS'a karşı da serileri vardı. Var geldiği gibi bir kaç sezon içinde hepsi bitti.
Sonuç olarak, iyi bir kaleci bulmak (buluruz bulamayız ayrı konu) ama, eskisi kadar zor değil diyelim.
Burda Admine sordum. sorunla ilgileniyorlarTapatalk bir haftadir calismiyor, bu konuda yardimci olabilirmisiniz?
"Kibir" bizim toplumda en hızlı sahiplenilen şey. Futbol değişkeni en yüksek spor olduğu için 1 numara. 2 maç kaybetsen sezon gidebilir. Öyle bıçak sırtı bir sezon. AZ'ye kaybedilirse 14.lüğe gerileme durumu var.İcardi'den ve Milli aradan sonra takım havasını biraz kaybetti gibi duruyor. Bir de Tottenham maçında çıtayı çok yükseğe çektik, sürekli her maç öyle rakibi boğarak oynayabilirmişiz gibi bir intiba oluştu, bu tehlikeli dikkat etmek lazım.
Millet anlamadığım şekilde Fener'le dalga geçti çoluk çocuğa yenildiler diye de biz de böyle dinamik, organize takımlarla baş etmekte zorlanıyoruz. Hollanda takımları zaten hep ters geliyor, bir de deplasmanda oynayacaksın, adamların maç atmosferleri bayağı iyi oluyor. Taraftarlarıyla coşup ortalamalarının çok üstünde top oynayabiliyor Hollanda takımları. Tottenham maçından bayağı emindim, hem skordan hem oyundan. Beklediğimin fazlasını da buldum ama AZ hiç de öyle kolay maç olur, rahat alırız diyemiyorum ben.
AZ ve Ajax maçlarından 2 puan alırsak ben sevinirim, fazlasını alırsak zaten süper olur. Altında alırsak da kimse rakipleri küçümsemeye kalkıp takımı mezara gömmeye kalkmasın. Biraz ayakların yere basması lazım.