⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Artik bu macta genclere sans vermeli net
Eyup aydin oynamali Jelert ne kadar kotu olursa olsun oynamali Efeyi bile oynatmayi dusunmeli
Elde oyuncu yok Bats simdi altin niteliginde Allah korusun birsey olsa barista yokken takimda
Santrafor kalmadi

Muslera
Metehan Sanchez Nelson Berkan
Torreira Sara
Ziyech Mertens Yunus
Batsman

Hoca böyle çıkar Jelert'i oynatacağını sanmıyorum, bir ihtimal Jelert ile başlarsa Nelson yedeğe çeker Metehan stoper oynar.​

Yazık. Ne hale geldik.

Ama bizde bu birlik oldukça ezer geçeriz.

3 lü oynayacaksak jelert oynamalı. 4 lünün bekinde sıkıntı yaşıyor ama kanat bekte iyi oynar bence

Açıkçası Torreira Sara vs ikinci yarı oyuna dahil etme taraftarıyım. Maça yedekler ile başlayalım. 3 gün sonrasında TS maçı var. Sanchez ise nolur nolmaz yedek otursun.

Muslera
Jelert Nelsson Metehan Berkan
Efe Akman Kerem D.
Ziyech Mertens Yunus
Batshuayi

İkinci yarı Mertens Efe çıkar Sara Torreira girer.
Jakops iyiyse o da son 20-30 dk oynar

bizi hayır diyip seri a da dandik bi takıma giden botheim malı burdaymış

bu esnada malmö

28 11 ferençvaroş uefa
12 1 torsland isveç cup
12 5 rfs hazırlık müsabakası

2 haftada 3 maç yapmış. 2sinden beri de spainde kamp yapıyolar. yani lig bitse bile paslanmış olmuycaklar.

Bu maci salamayiz beyler.

Avrupa bence de bu darlikta ikinci plana atilmali ama isi buraya getirmisken ilk 8‘i mutlaka kovalamaliyiz.

Ilk 24‘ü zaten garantiledik yani her türlü Avrupa‘da devam edecegiz. Önümüzde Malmö ve Kiev gibi gayet kazanabilecegimiz iki mac varken ikisini de alip ilk 8‘de bitirmeliyiz. Ilk 8‘de bitirmek Mart ayina kadar Avrupa maci oynamamak demek. Ilk 8 disi kalirsak Subat‘ta ekstradan 2 mac oynayip daha fazla yipranacagiz, ki ben Play Off‘a kalirsak o turu kesin gececegimizi düsünüyorum.

Üstüne fb 95% 9-24 arasi bitirecek ve Subat ayinda Play off oynayacak. Rövansi da bize gelecekleri macin haftasinda oynayacaklar.

Kisacasi lig acisindan da düsünürsek asiri önemli mac. Bir sekilde 0-1 alabilsek müthis olur ve ilk 8 kapisini iyice aralariz. Icerde tam kadro Kiev‘i yeneriz bence Allah‘in izniyle.

Şu maçı kazandıracak 1-2 tane genç yok mu gerçekten altyapıda?Milletin genci 18 yaşında fenere karşı top oynatmayıp kazanıyor.

Okan hoca yok rotasyon yapmayacağım derse kadro şu;

Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Jakops
Torreira Sara
Ziyech Mertens Yunus
Batshuayi

Neden Metehan yedek çünkü Nelsson form tutmak zorunda TS maçında sahada olacak %90

Batshuayi'ye toplu oyuna katıl dediğinde etkili olamıyor. 3'lü sistemin öndeki 2. forvet rolünü yapamadı. Topla becerileri ve oyun görüşü zayıf. Topun ceza sahasında olduğu durumlarda daha net katkı verecektir bu sebeple arkasında 10 numara rolünde biriyle birlikte 4-2-3-1 gibi bir düzende daha verimli olacağı açık.

Bu maçta Ziyech-Bats ikilisini öne atıp arkasını işçilerle doldurarak farklı bir planla galibiyet alabiliriz. Malmö'yü BJK maçında izledik. Bir numaraları yok.

Batshuayi'ye toplu oyuna katıl dediğinde etkili olamıyor. 3'lü sistemin öndeki 2. forvet rolünü yapamadı. Topla becerileri ve oyun görüşü zayıf. Topun ceza sahasında olduğu durumlarda daha net katkı verecektir bu sebeple arkasında 10 numara rolünde biriyle birlikte 4-2-3-1 gibi bir düzende daha verimli olacağı açık.

Bu maçta Ziyech-Bats ikilisini öne atıp arkasını işçilerle doldurarak farklı bir planla galibiyet alabiliriz. Malmö'yü BJK maçında izledik. Bir numaraları yok.
dün izledigimiz batsuayi degil miydi

Bu maci salamayiz beyler.

Avrupa bence de bu darlikta ikinci plana atilmali ama isi buraya getirmisken ilk 8‘i mutlaka kovalamaliyiz.

Ilk 24‘ü zaten garantiledik yani her türlü Avrupa‘da devam edecegiz. Önümüzde Malmö ve Kiev gibi gayet kazanabilecegimiz iki mac varken ikisini de alip ilk 8‘de bitirmeliyiz. Ilk 8‘de bitirmek Mart ayina kadar Avrupa maci oynamamak demek. Ilk 8 disi kalirsak Subat‘ta ekstradan 2 mac oynayip daha fazla yipranacagiz, ki ben Play Off‘a kalirsak o turu kesin gececegimizi düsünüyorum.

Üstüne fb 95% 9-24 arasi bitirecek ve Subat ayinda Play off oynayacak. Rövansi da bize gelecekleri macin haftasinda oynayacaklar.

Kisacasi lig acisindan da düsünürsek asiri önemli mac. Bir sekilde 0-1 alabilsek müthis olur ve ilk 8 kapisini iyice aralariz. Icerde tam kadro Kiev‘i yeneriz bence Allah‘in izniyle.
Bunu yazmak için girmiştim ben de fb bi mallık yapıp ilk 24 dışı kalmazsa ilk 8 işi çok kritik oluyor lig için.

Ekstra şunu ekliyim malmönün bjk maçını 90 dk izledim, ayağa iyi top yapıyolardı, tabii bunda bjk nin buna müsaade etmesi de etken olmuş olabilir giovanni yoğun pres yaptırmıyordu. Bjk ye karşı baya pozisyona girip rezalet tercihler ve kötü şutlar sonucu yenildiler. Şu her maç saçma sapan birer ikişer gol yeme işine son verebilirsek bu maçtan galibiyetle çıkarız diye düşünüyorum. Jk bile maç boyu 3-4 kere gelip 2 gol çıkardı, umarım hücumcularımız gününde olurlar.

Jakobs kadroda olacak, kaynak Rodop.

Geri
Üst Alt