Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün Bilbao'nun Fenere yaptığı gibi. Topu rakibe bırakıp geride boş alan bırakmadan kontrollü bir oyun oynamayı denemek lazım. Malmö, Bjk maçında topla iyi çıkıp ilerde çuvallayan bir görüntü sergilemişti. Geniş alan bırakmadan çok ileri geri koşmadan düşük tempoda oynamak mantıklı. Tabi böyle bir maçımızı hiç hatırlamıyorum.düşük tempoda oynayıp işi kalite ile bitirmeye çalışmalıyız bence
Bugün Bilbao'nun Fenere yaptığı gibi. Topu rakibe bırakıp geride boş alan bırakmadan kontrollü bir oyun oynamayı denemek lazım. Malmö, Bjk maçında topla iyi çıkıp ilerde çuvallayan bir görüntü sergilemişti. Geniş alan bırakmadan çok ileri geri koşmadan düşük tempoda oynamak mantıklı. Tabi böyle bir maçımızı hiç hatırlamıyorum.
Biz o şekilde oynamayı hiç ama hiç beceremiyoruz maalesef rtas.Bugün Bilbao'nun Fenere yaptığı gibi. Topu rakibe bırakıp geride boş alan bırakmadan kontrollü bir oyun oynamayı denemek lazım. Malmö, Bjk maçında topla iyi çıkıp ilerde çuvallayan bir görüntü sergilemişti. Geniş alan bırakmadan çok ileri geri koşmadan düşük tempoda oynamak mantıklı. Tabi böyle bir maçımızı hiç hatırlamıyorum.
![]()
Tabellenrechner | Europa League 2024/25
Der interaktive Europa League-Tabellenrechner. Wer wird Meister? Wer steigt ab?www.kicker.de
Ekli dosyayı görüntüle 270258
![]()
Der interaktive Europa League-Tabellenrechner. Wer wird Meister? Wer steigt ab?www.kicker.de
Kim değiştirdiyse ona söylesin ben karışmıyomKolpa Kemal isminden hic memnun degilmis, degistirin diyo
![]()