⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

düşük tempoda oynayıp işi kalite ile bitirmeye çalışmalıyız bence
Bugün Bilbao'nun Fenere yaptığı gibi. Topu rakibe bırakıp geride boş alan bırakmadan kontrollü bir oyun oynamayı denemek lazım. Malmö, Bjk maçında topla iyi çıkıp ilerde çuvallayan bir görüntü sergilemişti. Geniş alan bırakmadan çok ileri geri koşmadan düşük tempoda oynamak mantıklı. Tabi böyle bir maçımızı hiç hatırlamıyorum.

Bugün Bilbao'nun Fenere yaptığı gibi. Topu rakibe bırakıp geride boş alan bırakmadan kontrollü bir oyun oynamayı denemek lazım. Malmö, Bjk maçında topla iyi çıkıp ilerde çuvallayan bir görüntü sergilemişti. Geniş alan bırakmadan çok ileri geri koşmadan düşük tempoda oynamak mantıklı. Tabi böyle bir maçımızı hiç hatırlamıyorum.

Okan bunu beceremiyor malesef.

Biz o şekilde oynamayı hiç ama hiç beceremiyoruz maalesef rtas.

Bu maçta 3 puanı alıp kalan maçları rahat rahat oynamamız lazım o yüzden mutlak 3 puan şart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abdülkerim’i riske etmeye değer mi..
bence değmez. her türlü ihtimale karşı.

Üst taraftaki takımlar birbirleriyle oynayacak bu maçı yenmek zorundayız artık nasıl olur bilemem.

Geri
Üst Alt