⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Bunun oynadığı futbolun peygamberi vardı elinde geçen sene oynayabildin mi?

Beşiktaş maç ve bu maç sadece karşısında bir adam diksen çalım atmaya çabalamaktan topu kaybediyor.

Ayrıca oynadığın oyunda bu adama top gelmez top. Öyle futbol oynuyorsun.
Tamam dedim ya😀

Aralık ayında kuzey deplasmanına gidip kazanan Türk takımı var mı hatırlamıyorum, aydınlatırsanız sevinirim. 1 puanı kazandık her ne kadar son dakikada yemiş gibi gözüksekte maçın ilk 20 dakikası ile son 20 dakikası sayısız pozisyon verdik. Kiev'i yenip herkesin o çok istediği son 8'e kalırız.

Şu son dakikada yediğimiz golden dolayı 2 tane play-off maçı oynayacağız. Maçlardan biri fener derbisi öncesi. Eğer play-off’u geçersekte ilk 8’den birisi gelecek sonraki turda. Çeyrek finali göremeden patates oluruz.

Bir gol her şeyi bok etti yani. Yapacağınız işe sokayım. Maç bittiğinden beri sövüyorum

Ne yapıp ne edip sağ bek, stoper ve bir tane orta saha transferi yapmalıyız yoksa avrupa'da kaçıncı olduğumuzun önemi kalmayacak çünkü çeyrek sonrası göremeyiz.

Aralık ayında kuzey deplasmanına gidip kazanan Türk takımı var mı hatırlamıyorum, aydınlatırsanız sevinirim. 1 puanı kazandık her ne kadar son dakikada yemiş gibi gözüksekte maçın ilk 20 dakikası ile son 20 dakikası sayısız pozisyon verdik. Kiev'i yenip herkesin o çok istediği son 8'e kalırız.
Temmuz ayında sanki gidip kazanıyoruz da:asd:

Şu son dakikada yediğimiz golden dolayı 2 tane play-off maçı oynayacağız. Maçlardan biri fener derbisi öncesi. Eğer play-off’u geçersekte ilk 8’den birisi gelecek sonraki turda. Çeyrek finali göremeden patates oluruz.

Bir gol her şeyi bok etti yani. Yapacağınız işe sokayım. Maç bittiğinden beri sövüyorum
Anlatamıyoruz ki ne olacak yav modunda millet.

forumda okana en çok laf eden benimdir ama bu maçta hocalık bişey yok. as takımın yarısı yok zaten ve bizim yedekler yimpaş yozgatspor seviyesinde, okanın yapabileceği pek bir şey yok. buna rağmen 2-1 öne de geçtik ama olmadı.

okan'ı tanıyorsam kiev'e ilk puanını kazandırır sonra gider ajax'ı yener ve ilk 8de bitiririz rahat olun.

Presi son 8 dakika'da Muslera'nin sacma sapan pasindan dolayi yemeye basladik. Aslinda harika oynadigimiz ikinci yariyi son 8+5 dakika ile harcadik. Ozellikle Efe ve Ziyech gibi girmeyecek iki oyuncu, en kritik zamanlarda girdi. Mac 5 dakika daha uzasa bir gol daha yerdik.

Tamam, sakatliklar var ve cok etkiliyor, ama aldigimiz maci da vermememiz lazim. Adamlar 60-80 arasi çökmüştü, ayagimizdan top alamiyorlardi.

Cok yazik oldu bu maca, su RFS mi ne macindan da daha yazik oldu. Ironiye bak, hala maglubiyet almamisiz.

D.Kiev'i yenersek ilk 8 sansimiz hala yuksek olacak bence, o kadar karaya baglamaya gerek yok. Ama boyle sacma puan kayiplari insani uzuyor. Uzerine Davidson gibi bir adam da muhtemelen 3-5 hafta yok, erken Chirstmas tatili olur onun icin..

Abi yine üçlü yüzünden gol yedik falan yazmayın ya

Gol yeme sebebimiz üçlü falan değil

Müdafaacılarımızın Berkan, Metehan, Jelert falan olması
ali tespit dogru ama çözümde içinde jelerti sol bek oynat sag bekede hiç adam yoksa meteyi kot stoperi nelsson sanchez yada apo yap
mete stoperde 2 asist yaptı sivas macında mental olarak biten cocugu oynattık şaka gibi

yani hoca ezbere işler yapıyor eleştiriler o yüzden

İç saha ile dış saha maçları gece gündüz farkında oluyor Avrupa maçlarında. Tottenham, Paok vs dışarda oynasak yine puan bırakırdık. Elfsborg maçında bile 3 gol yemeyi becerdik galip gelsek de.

3 deplasman maçından da beraberlik ile ayrıldık. AZ ve Malmö maçları için buna şükür diyorsun. Şimdi çıkıp Ajax maçından puan nasıl bekleyelim?

Malmö evinde 3. maçını oynadı, ilk iki maçında gol bile atamamış, Rangers ve Olympiakos'a yenilmiş. Biz ucuz kurtulduk diyorsak ortada sorun vardır. Bizim eksikler vardı da karşıda kaleci yoktu.

Eleştiri dozajında oldukça iyidir, içerdeki Tottenham galibiyeti gelmese avantajlı fikstüre rağmen ilk 8'e çoktan elveda demiştik.

Saha farkından çok rakip farkı... Dirençli vasat takımlara zorlanmaya devam ediyoruz. Bugün ilk 15-20dk hariç akıllı oynayıp 3 puanı alıyoruz lan afferin derken tam... Oyuncu değişiklikleriyle resmen gelin bize gol atın dedik ve öyle de oldu...

Golde son hatayı Metahan yapıyor doğru ama Ziyech'i izleyin golde ya... Jelert'in bir ayağı olmasa, kollarını da arkadan bağlasan orada Metehan'a daha pozisyonun başından yardım eder engeller o golü...

Hesaba gerek yok. Hedef kupa ise 12 puan almış takım buradan ilk 8 i vermez. Verirse de kupa falan alamaz zaten. Kupayı almayacaksak 8 miş 24 müş bir anlamı yok
Katılıyorum. Zaten hakediyorsak çıkıp alacağız. Yoksa ilk 8 olmaz. Yani üzülecek bir şey yok. Ama ben hala bu kadar gol yememizi anlamıyorum. Üçlü oynamasak keşke.

ali tespit dogru ama çözümde içinde jelerti sol bek oynat sag bekede hiç adam yoksa meteyi kot stoperi nelsson sanchez yada apo yap
mete stoperde 2 asist yaptı sivas macında mental olarak biten cocugu oynattık şaka gibi

yani hoca ezbere işler yapıyor eleştiriler o yüzden
Metehan'dan belki olur diye ısrar edilmesini anlıyorum

Yalnız Kaan döndükten sonra iki stoper isterim Yasin Özcan bir de Nelsson'u dehleyip cevval bir adam

Şu Sara’yı oyundan alma saçmalığı nedir kaç maçtır?

İlk 8e girdiğimizde gel buraya

Geri
Üst Alt