- 26 Kasım 2012
- 179.180
- 241.224
- 5.688
Malmö
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam dedim yaBunun oynadığı futbolun peygamberi vardı elinde geçen sene oynayabildin mi?
Beşiktaş maç ve bu maç sadece karşısında bir adam diksen çalım atmaya çabalamaktan topu kaybediyor.
Ayrıca oynadığın oyunda bu adama top gelmez top. Öyle futbol oynuyorsun.
Ne yapar eder berabere kalır bu takım o maçta.Ne diyorsun ki
Temmuz ayında sanki gidip kazanıyoruz daAralık ayında kuzey deplasmanına gidip kazanan Türk takımı var mı hatırlamıyorum, aydınlatırsanız sevinirim. 1 puanı kazandık her ne kadar son dakikada yemiş gibi gözüksekte maçın ilk 20 dakikası ile son 20 dakikası sayısız pozisyon verdik. Kiev'i yenip herkesin o çok istediği son 8'e kalırız.
Anlatamıyoruz ki ne olacak yav modunda millet.Şu son dakikada yediğimiz golden dolayı 2 tane play-off maçı oynayacağız. Maçlardan biri fener derbisi öncesi. Eğer play-off’u geçersekte ilk 8’den birisi gelecek sonraki turda. Çeyrek finali göremeden patates oluruz.
Bir gol her şeyi bok etti yani. Yapacağınız işe sokayım. Maç bittiğinden beri sövüyorum
ali tespit dogru ama çözümde içinde jelerti sol bek oynat sag bekede hiç adam yoksa meteyi kot stoperi nelsson sanchez yada apo yapAbi yine üçlü yüzünden gol yedik falan yazmayın ya
Gol yeme sebebimiz üçlü falan değil
Müdafaacılarımızın Berkan, Metehan, Jelert falan olması
İç saha ile dış saha maçları gece gündüz farkında oluyor Avrupa maçlarında. Tottenham, Paok vs dışarda oynasak yine puan bırakırdık. Elfsborg maçında bile 3 gol yemeyi becerdik galip gelsek de.
3 deplasman maçından da beraberlik ile ayrıldık. AZ ve Malmö maçları için buna şükür diyorsun. Şimdi çıkıp Ajax maçından puan nasıl bekleyelim?
Malmö evinde 3. maçını oynadı, ilk iki maçında gol bile atamamış, Rangers ve Olympiakos'a yenilmiş. Biz ucuz kurtulduk diyorsak ortada sorun vardır. Bizim eksikler vardı da karşıda kaleci yoktu.
Eleştiri dozajında oldukça iyidir, içerdeki Tottenham galibiyeti gelmese avantajlı fikstüre rağmen ilk 8'e çoktan elveda demiştik.
Katılıyorum. Zaten hakediyorsak çıkıp alacağız. Yoksa ilk 8 olmaz. Yani üzülecek bir şey yok. Ama ben hala bu kadar gol yememizi anlamıyorum. Üçlü oynamasak keşke.Hesaba gerek yok. Hedef kupa ise 12 puan almış takım buradan ilk 8 i vermez. Verirse de kupa falan alamaz zaten. Kupayı almayacaksak 8 miş 24 müş bir anlamı yok
Metehan'dan belki olur diye ısrar edilmesini anlıyorumali tespit dogru ama çözümde içinde jelerti sol bek oynat sag bekede hiç adam yoksa meteyi kot stoperi nelsson sanchez yada apo yap
mete stoperde 2 asist yaptı sivas macında mental olarak biten cocugu oynattık şaka gibi
yani hoca ezbere işler yapıyor eleştiriler o yüzden
HahahahahaHe yaa zaten hocanın sayesinde şamp olduk. Asıl hoca yıldızların sayesinde şamp oldu.
Bodo Glimt bugün yenerse seni geçme şansını elde ediyor ve maçları kolay. Sen gidip Ajax'tan puan alabilecek misin?Forum da zeka sorunu mu var kiev'i yenersek ilk 8 e gireriz, hâlâ saçma sapan konusuyorsunz
İlk 8e girdiğimizde gel burayaŞu son dakikada yediğimiz golden dolayı 2 tane play-off maçı oynayacağız. Maçlardan biri fener derbisi öncesi. Eğer play-off’u geçersekte ilk 8’den birisi gelecek sonraki turda. Çeyrek finali göremeden patates oluruz.
Bir gol her şeyi bok etti yani. Yapacağınız işe sokayım. Maç bittiğinden beri sövüyorum