Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.302
- 22.484
- 1.698
Ya ne kadar sivri zeka var. Maçlar oynanmadan herkese puanlari dağıtmissiniz maşallah. Bizi de neredeyse elemissiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkna et bizi turunacak dala ihtiyacımız var, yalan at, umut ver bir şey yapTamam dedim ya![]()
Aynen öyle bu adamların hiçbiri savunmacı değil Nelson dahil bunaAbi yine üçlü yüzünden gol yedik falan yazmayın ya
Gol yeme sebebimiz üçlü falan değil
Müdafaacılarımızın Berkan, Metehan, Jelert falan olması
Ya ne kadar sivri zeka var. Maçlar oynanmadan herkese puanlari dağıtmissiniz maşallah. Bizi de neredeyse elemissiniz
Ben hep burdayım. Giremediğimiz zaman sen ne diyeceksin? Sağlık olsun mu?İlk 8e girdiğimizde gel buraya
Giricez. Evet 2 sene şampiyon yapıp 3.ye doğru koşan hocaya sağlık olsun diyicem. Sen ne diyeceksin kovalım mı?Ben hep burdayım. Giremediğimiz zaman sen ne diyeceksin? Sağlık olsun mu?
Kendi evimizde iyiyiz şuan ben kazanacağımızı düşünüyorum.Ne yapar eder berabere kalır bu takım o maçta.
3. ligden takım olsa karşımızda şoka girip saçma sapan koşuşturma yapıyor takım.
Hele böyle takımlar sadece çalışıp ne yapacağını bilseler yeter.
Üzgünüm ama beraberlik iyi skor o maçta.
Son dakika yemek bunyeye agir geldi o kadar
Onun disinda sorun yok , lige odaklanalim avrupa falan bos is
Mevcut kadro ile Avrupa bence de boşa çıktı, bugün onu net anladım.Son dakika yemek bunyeye agir geldi o kadar
Onun disinda sorun yok , lige odaklanalim avrupa falan bos is