⚽ AL 24/25 H:6 | Malmö 2-2 Galatasaray | MS | 12 Aralık | TRT 1

Okan buruk yine şovunu yaptı değişikliklerle maçı berabere bitirdi helal olsun biraz daha uğraşırsa ilk sekizde olamıycaz ha gayret okan hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan hoca yapi’nin ta kendisi deyiverin de alem rahatlasin.

Sanki 1905’ten beri her macta titretiyoruz avrupayi.

52 yilimin, 47’sinde CimBom sevgim hem vucuduma hem de ruhuma yeri geldi zarar, yeri geldi mutluluk-rahatlik verdi.

Arkadaslar, biraz rahatlamak gerek, biraz akli selim hareket etmek gerek diyecegim ama mal ortada, daha gecen Pazar sabahi godderenleri Kadikoy’de…..

Forumunuz guzel olsun, hepinize mutluluklar.

Kodumun kuslari da burada yaziyorsa, adam olun once kumdan kalelerinize sahip cikin. Bik bik otmeyin, her hot diyene de makati dayayip topuklamayin.

Godderenler!

Cezaya falan gerek yok admin arkadaslar, ben yol aliyorum.

1 aydır falan aynı fikirdeyim, bizim kadromuz tek kulvarda bile sıkıntı yaşayacak bir kadro.Avrupadan ne kadar erken elenirsek işimiz o kadar kolay olacak.

Ziyech girene kadar keşke 10 kişi oynasaydık en azından takım olgusu sahada olurdu.

Ne yapar eder berabere kalır bu takım o maçta.
3. ligden takım olsa karşımızda şoka girip saçma sapan koşuşturma yapıyor takım.
Hele böyle takımlar sadece çalışıp ne yapacağını bilseler yeter.

Üzgünüm ama beraberlik iyi skor o maçta.
Kendi evimizde iyiyiz şuan ben kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu maça kötü başladık ama takımda eksik çok takım son dakikalarda oyundan düştü maalesef.
Yapacak bise yok ama ilk.8 e kalırız

Yine hersey donup dolanip insallah rigas skola macinda kaybedilen 2 puana gelmez

Bence surpriz beraberlikler ile ilk 8 icin 15 puan yeticek

Yine son dk gol yiyince biz

20832.jpg

O son gol çok can sıktı. 2-1 olsa bu eksiklikler ile bayram havası olacaktı. Ulan ya ulann.

Harbiden Ziyech gireceğine 10 kişi oynasak belki son dakikalarda santrafor falan oraya gelir kapatırdı sağ kanadı da oradan sürekli pozisyon yemezdik...

3dk daha dayansaydik kievide yenip son mac oncesi garantileseydik harika olacakti ama zaten ne zaman avrupada falan işi son maca birakmadan rahatladik ki oyle bisey hatirlamiyorum

Merak etmeyin ajaxdan puan almamiz gerekecekse bu takim onuda yapar. Suphem yok

Geri
Üst Alt