İlhan Kara
Kırmızı Üye
- 11 Aralık 2008
- 1.225
- 369
- 1.823
Rakibin üzerine üzerine gitmeye gerek yok az akıllı oynasalar daha net pozisyonlar bulacağız 2-0 maç hala kör dövüşü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçı alalım da önce.Ajax deplasmani 0 points, net
Dün akşam 10 gibi yazmıştım, sıkıldım bu salak durumdan. Çözün artık şu durumu, böyle bir şey olamaz Galatasaray gibi bir takım her maç gol mü yer ya, ne yapıyorsunuz siz?Gol yeriz yine.
güzel açıdan görmek lazım yav - şu iz düşümü tatavası yüzünden çıkmamış olabilir. yardımcı hakemde dibinde yaniTaca cikmıs topu burada da görmemeleri nasil bir rezillik yav
Muslera prensu cünkü.Günayi niye oynatmiyor avrupa'da? Fena degildi orda. Üstüne Muslera her firsatda gol yemeyi beceriyor.
3 lüde hücum pred de daha kuvvetli oluyorHay ben bu dörtlü defansın içine tüküreyim. Nefret ettim yav.
Pozisyon yok ama adamların atacakları belliydi. Çok yeteneksiz olmalarına rağmen bölüm bölüm oyuna hükmettiler. Adamların ayağından topu alamıyoruz bir türlü. Ceza sahası etrafında dolanıp duruyorlar. O top bir şekilde girer yani kaleye.yedigimiz golü hakem yedirdi o yuzden eleştiriler anlamsız başkada pozisyon yok zaten
Jaboks kademe hatasindan kedi fare oldu hocam nesi iyi herifi geldiginden beri begenmiyorum.