⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Golü atan eleman bayağı bir çırpındı topu santraya götürmek için..

Biliyor tabi kalenin boş olduğunu, elek olduğunu..

İkinci yarı 2 golleri daha var..

Çemişgezekspordan bile 2 yeriz böyle aptalca bir defansif ofansif futbol anlayisi olmaz.

Golün tekrarında topun çıkıp çıkmadığını gösterdiler mi? Ben göremedim.

Yedekte son 10 dk filan gitmesi gerek adamlar 11 başlıyor. Ve transferde acele etmeyeceğiz. Diyorlar veya 12 kişimi oynayacağız diyorlar. Bu goller normal
Abi bu takım 2 senedir ligde şampiyon yine en büyük adayız ama takım üzerine güç koymuyor kaybediyor bunun bir açıklaması olmalı

Osimhen ilk geldiğinde daha iyi durumdaydı bu arada şuan ofsaytta takılıyor öyle

Elenirsek çok üzülmeyeceğim lige konsatnre oluruz yoksa ligde zora girecek kaleci ve bu oyunla zaten bişey yapamayız ileriki turlarda gibi. Ha 5-6 transfer gelirse iş değişir

Yıldım ya cidden yıldım. Mertensinde musleranin da artık 11 oynamaması gerekiyor

Cok gereksiz basiyoruz iki uc kisiyle top ordan ciktimi Allah sonumuzu hayir etsin demek dusuyor
Ben avrupada boyle salak sacma basan kaymalari beceremeyen takim bizden baska gormedim

Yenilen golde oyle top taca cikti diye elini kaldiracagina jakobs adama gitse gol olmayacak

KİMSE BOS HAYAL KURMASIN

bu takım yarı finale

finale fln cıksa büyük takım gelse 10 tane atar musleraya

kalecisiz oynuyoruz ilk gelen şut gol oluyor

Sara olmayınca takımın oyunu 2 seviye aşağı inmiş 1 tane organize atağımız yok ilk yarı

Muslerayı alan takım yandı.. eğer ki youtube videolarina kanipta teklif yaptilarsa vay hallerine

güzel açıdan görmek lazım yav - şu iz düşümü tatavası yüzünden çıkmamış olabilir. yardımcı hakemde dibinde yani

eyvallah kiev ukrayna falan filan diye de kural uygulamayacak halleri yok.
Net disarda gibiydi valla ts macı gibi 2 etti resmen disardan cevirilen top

İsterse 50 gol 50 asist yapsınlar Yunus ve Barış, bir noktadan sonra yetersiz kalıyorlar. Oyunu rakip sahaya yıkacak oyuncular değil malesef. Zaten orta sahamız yok gibi bir şey.

Kaan ve apo ile 4 lü olmaz. Yine aynı şekilde çıkardı kadroyu bu maça
2 topçu takımı dinamitliyor 1 numara 1 numara oynayan muslera olur olmaz her şutu yiyor 2. ise 0 top kapma atak kesme kazanılan li mücadeleyle 0 olan berkan bu ikisi takımı mahf ederken diğer iki kısa boylu mertens ve yunusun 0 katkıyla ynayarak bu ikisine ayak uyduruyor yani sahada şuan 7 kişiyiz

Geri
Üst Alt