⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

Süper modlarin font rengini degistirirseniz iyi olur. Hic belli olmuyor dark mode de.

6 maçın beşinde gol atamamış takımdan gol yemek yakışmadı

Şu takımın kronik eksiklikleri bağırıyor beyfendiler izliyor.
Yazık abicim 37 yaşındaki herif her maç götünü yırtıyor.
Kaledeki herif zahmet edip kaleye gelen toplarda kolunu kaldırmıyor.
Rezil ötesi bir performansı var artık.

sene başında hazırlık maçlarında bile nasıl goller yiyorsak takım ayırımı yapmadan süper istikrarla her takımdan gol yiyoruz.. 10 tane skriniar alıp koysan ne olacak.. orta saha diye birşey yok.. torreira, berkan falan fasa fiso..

Osimhen'in yanına adam lazım. Mertens çok uzak oynuyor Osimhen'e. Yunus ve Barış da çizgiye yaklaşınca tek kalıyor defansın arasında. Berkan zaten yetersiz. Toreira bu sene acayip formsuz.

Hatay'dan bile zayıf bir rakip olunca çok kötü değil kötü bir iy. oldu.

Rakiplerin geçiş oyunlarında yerleşme planımız rezalet derecede. Plan diye yazıyorum ama plan falan yok tabi ki saldım çayıra oyunu var bizde.

Ve bu durum ligde de aynı. Ahh Okan efendi sen ne çalıştırıyorsun bu takıma acaba ya?
Plan var ama yorgunluk mu, bıkkınlık mı, tembellik mi dersin ilk düğme yanlış iliklenince gerisi de yanlış oluyor. Ben bizim yerli oyuncuların çok ciddi oyun disiplini sorunu olduğunu çok uzun zamandır dile getiriyorum. Çok iyiler, yetenekliler ama taktik disiplinleri çok düşük düzeyde. Özellikle maçı rahata soktuğumuz zaman 3 vites birden düşüyorlar aniden.

Valla olacağı söyleyeyim bu sezon öyle böyle biter de takımı yenilemek gerekir doymuşluktan başka bir şey değil bu durum

İçeriye iki oyuncu boş koşu atmış, Kaan orta açacağına bekleyip yana veriyor.
Torreira sanki özellikle yanlış yerde duruyor. Osimhen'e ortadan destek yok, herkes birbirinden ya uzakta ya da çok yakın.

Savunmada kalabalıkken bile geçirgen görüntü hakim.

Rakip 40 pas yaptı top alamadık, sezon başı yükleme sonrası durağan, dağınık görüntü hakim takımda.

Okan hoca kabul et oyununda aşırı derece geri gitme var. Takım bir kere kompakt duramıyor, bunu diye diye ağzımda tüy bitti. Niye takım bu kadar geniş ve uzun?

Tekrar söylüyorum mertens,yunus ve barış osimene tam olarak ayak uyduramıyorlar.
Kesinlikle ciddi katkıları oldu.Bu adamlarada genel olarak Kötüde dersek çarpılırız .Fakat bize ilk 11 için mertensin yerine ve kanat olmak üzere iki adam net lazım.Ondan sonra kim iyiyse o oynar.Üç kulvardada sıkıntı çekillmez.
Bunu görün Allah rızası için görün.

Yunus full zarar bu adama sözleşmemi veriyorsunuz ne yapıyorsanız yapın, sürekli el kol yapıyor vs rezalet !

Transfer önceliğim daha öncede yazdım sağbek ve kaleci, Muslera kusura bakmasın efsane kestane oldu bu sene.

Yediğimiz gol net top çıktı, Barışa 10 numara basıyor net kart 2. sarıdan atılacak vermedi, Davinson basıyor Berkan avantaja çıkarken kesiyor, üstüne kartı da vermiyor hakem.

Fb macında bi şekilde muslera ve torreirasız cıkmamız lazım ve yenı sag bek ile

Geri
Üst Alt