Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
3ü bulamazsak maç her şeye gebe bu aradaSu maçta gol yemeyi bırakın pozisyon vermek dalga konusu olması gerekirken klasik Okan buruk. 2-2 biterse kim şaşırır??
Okan varsa mümkün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3ü bulamazsak maç her şeye gebe bu aradaSu maçta gol yemeyi bırakın pozisyon vermek dalga konusu olması gerekirken klasik Okan buruk. 2-2 biterse kim şaşırır??
Bence tartışacak bişey yok o konudaBu maç 2-2 biter ise Okan hoca ile sezon sonu devam edip etmeme işini tartışmak gerek.
Bu daha vahim tek oyuncu uzerine kurulu takimmi olur sacmalik yunus ve mertens cikmali ama ikiside sahada yokBen ataklarımızın veriminin çok düşük olduğunu düşünüyorum ve bunu Sara ya bağlıyorum.
Plan var ama yorgunluk mu, bıkkınlık mı, tembellik mi dersin ilk düğme yanlış iliklenince gerisi de yanlış oluyor. Ben bizim yerli oyuncuların çok ciddi oyun disiplini sorunu olduğunu çok uzun zamandır dile getiriyorum. Çok iyiler, yetenekliler ama taktik disiplinleri çok düşük düzeyde. Özellikle maçı rahata soktuğumuz zaman 3 vites birden düşüyorlar aniden.Rakiplerin geçiş oyunlarında yerleşme planımız rezalet derecede. Plan diye yazıyorum ama plan falan yok tabi ki saldım çayıra oyunu var bizde.
Ve bu durum ligde de aynı. Ahh Okan efendi sen ne çalıştırıyorsun bu takıma acaba ya?
Nasil eleneceksin Allah askina dunyadan haberin mi yok ilk 24 disinda kalman mumkun degil
Elenmen mart sonunu bulacak ondan sonra elensen nolur ilk 8 yapip az mac oynaman lazim