⚽ AL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | MS | 21 Ocak | TRT 1

20250121_183902.webp

rezilliğimizi şimdi yayına koydular

Nasil dandik takimlara beraber kalabiliyoruz aklim almiyor valla taraftar iyi bile sabretti.

Sen hatay macinda artik rakipleri daha ciddiye alacagiz dersen. Taraftarda ciddiye almayan takimi cezalandirir. Etki tepki olayi
Müthiş presimiz ile futbolu unutan takımların futbol topuyla tekrar tanışmalarını sağlıyoruz. Hocanın maç sonu açıklamalarına göre gayet iyiyiz gerçi.

''Asıl büyük resme bakalım. Galatasaray takımının oynadığı oyuna. Taraftarımızla birlikte yaptığımız pres.''

Nasıl presse 0 puanlı sonuncu takımdan 10 km az koşmuşuz.

Turnuvada gol atamayan takımdan 3 tane gol yiyip evinde 3-1 öndeyken 3-3 berabere kalan takım San Mames finaline anca seyirci olarak gider ki ilk 8 de yalan oldu bugün. Bazı aşklar uzadıkça tadı kaçar dersem yeterli olur bence nereye transfer gerektiği hususunda.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef takımda 2.5 senedir görmediğim dağınıklık ve performans düşüklüğünü görüyorum. Tottenham maçında oyun zirvesi görmüş bir takımın bu oyunu oynaması kabul edilir değil. Kahroldum ve bu sene ilk kez bu kadar üzgünüm.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maglubiyeti unutunca beraberlikler bünyede daha agir hasarlar bırakmaya başladı.

Bir yenilsek reset mi atsak takima acaba ? Tüm öfkeyi kusmak icin gerekli galiba.

Sabah söylediklerim yüzünden linç edilmiştim neyse ki herkesin benimle aynı çizgiye gelmesi 5 saat sürmedi

Osimhen bitirici değil
Okan pozisyon oyunu nedir bilmiyor
Torreira lüzumsuz alan boşaltıp oyun kurulumu ve yediğimiz kontalarda kayboluyor.

Futbol çok basit bir oyun bunları görmek için illa kötü skor almaya gerek yok testi kırılmadan söylemek lazım.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu herif bunları bir hata olarak görmüyor sorun o. Kendisinden Avrupa'da hiçbir beklentim yok. Sadece ligde şampiyon yapıp gitmesini isterim. Bir Avrupa daha gecirilmemeli. Yoksa seneyede husran

SKORA BAKTIKÇA SÖVESİM GELİYOR

ajax maçında aynı şekilde öne geçip oyunu pas oyununa çevirip kontrol altına almamız şart. az gol yediğimiz taktirde ajax maçını da rahat geçeriz

Musleraya tepki göstermesine anlam veremiyorum bu adam bize en az 4 şampiyonluk mimarlığı yaptı. Muslera da formsuzsa alternatif bulmak yönetimin işi. sezon başında muslerayla konuşup iyi bir kaleci alınması gerekirdi ara transferde bi kaleci almak gerekecek gibi çünkü günayın ne vereceği meçhul

muslera ilk golü yiyince ben bu maçı kazanamayız dedim.

dünden beri macla ilgili herhangi birsey ne izledim ne okudum. sanki oynanmamis gibi hissediyorum. forumda baya sakin. nedir yav bu cektigimiz? kacinci kez ayni seyi yasiyoruz hic mi birseyler degismez bir takimda ya? kime ne diyecegimi sasirdim. dinamo kiev lan dinamo kiev... 3 gol.. birak allahini seversen ya

Tottenham maçını kazananda bu takım o günden bu yana fiziksel düşüş var takımda motivasyon ve ciddiye almama gibi şeylerde var bariz bu sonuçlar kabul edilemez

Geri
Üst Alt