Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
rezilliğimizi şimdi yayına koydular
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi o nasıl tv
Müthiş presimiz ile futbolu unutan takımların futbol topuyla tekrar tanışmalarını sağlıyoruz. Hocanın maç sonu açıklamalarına göre gayet iyiyiz gerçi.Nasil dandik takimlara beraber kalabiliyoruz aklim almiyor valla taraftar iyi bile sabretti.
Sen hatay macinda artik rakipleri daha ciddiye alacagiz dersen. Taraftarda ciddiye almayan takimi cezalandirir. Etki tepki olayi
Vallahi kardeşim bu maç benim gözümde mağlubiyettir. Keşke maçı yenilseydik. 3-1 den maç vermek zoruma gidiyor.Yalnız saka maka agustostan bu yana ocaka geldik koca 6 ay geçtik mağlubiyet nedir bilmiyoruz
Ben Lefkoşa'dayım, bize 17.30'du.18.30’da zaten. Avrupa için 16:30 ama.
nesi var yavAbi o nasıl tv
Bu herif bunları bir hata olarak görmüyor sorun o. Kendisinden Avrupa'da hiçbir beklentim yok. Sadece ligde şampiyon yapıp gitmesini isterim. Bir Avrupa daha gecirilmemeli. Yoksa seneyede husranSabah söylediklerim yüzünden linç edilmiştim neyse ki herkesin benimle aynı çizgiye gelmesi 5 saat sürmedi
Osimhen bitirici değil
Okan pozisyon oyunu nedir bilmiyor
Torreira lüzumsuz alan boşaltıp oyun kurulumu ve yediğimiz kontalarda kayboluyor.
Futbol çok basit bir oyun bunları görmek için illa kötü skor almaya gerek yok testi kırılmadan söylemek lazım.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu kaçıncı böyle maç. SKORTUTAMAYANSARAY olduk.SKORA BAKTIKÇA SÖVESİM GELİYOR
bu kaçıncı böyle maç. SKORTUTAMAYANSARAY olduk.
Kaç gün geriye gidip mesajı bulmuşsun.Kolay maçmış dimi geçen yıldan beri kaçıncı bu? rezaletten başka bir şey yaşamıyoruz. Biz bir şey biliyoruz da uyarıyoruz. Okan ile avrupa'da başarı gelmez.