⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Bence fener maçından ziyade Rize maçı çok önemli. Tur zaten gitti artık zaten bir şey beklemiyordum sene son idari kadro değişecek artık bu belli. Ama en azından şampiyonluk gitmesin. Rize maçına rek başına şampiyonluğun %50 si fala öyle diyim...

Kendi elimizle verdik maçı, kaan satana kadar umudum vardı

1- barışın amatör lig penaltısı

2- kaan satışı

3- apokerim ve berkanın rezilliği

Maçın kırılma anına kaanın kırmızısı derim. Bu kadar amatör olunmaz. Herşeye rağmen en kötü beraberlik olurdu 2 değişiklikle o kırmızı olmasa

Bunlara Ali Sami Yen'de 4 atarız dicem de kesin gol de yeriz, o derece umut yok. Fatih Terim hocamın 1. Ve 3. Sezonlarını özledim. Yenilse de oyun olarak ezilmeyen, ilk yarı 2-0 da bitse ikinci yarıya umutla baktıran, farklı yenildiğimiz avrupa maçlarında bile rovanşa umutla çıktığımız günleri özledim

Tayfur bingöl, umut meraş, Robin yalçın, emre mor, emre akbaba gibi çöplerle bile bir takım oyunu oynuyor bizimkinede rodri, haaland felan vermek lazım

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verin Badem bıyığa ordan bi kupalı pasta Anca onu görür zaten

2.yarı baslarken degısıklıkle başlasaydı bu mac yenilsek bile rezillik olmazdı kırmızı yemezdk

Haftaya erken gol falan bulursak yanlışlıkla türü geçeceğiz diye takım tüm enerjiyi harcar. fb de 2 orta ile maçı kazanır gider. 8 puandan da şampiyonluğu veririz

İyi tarafından bakarsak artık tek derdimiz lig takım fazla yorulmadan maça çıkacak

Geri
Üst Alt