⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Utanın diyeceğim de bizim yönetimde hocada takımda utanma duygusu diye bir şey var mıdır şüphedeyim. Gidip şikecilere kaybedip ligi de verir bu laleler.

Fatih hocanın zamanında dediği gibi High Park'ta gezer gibi olmuyor bu işler.

Rezil kepaze herifler.

Acikcasi mactan önce de dedigim gibi zaten umudum yoktu mactan o yuzden pek uzulmedim

+ olarak 3 farkli yenilmeiz olumlu oldu. En azindan cevirmek icin cabalamicaz. Öyle umuyorum, insallah hoca as kadroyla cikmaz rövanṣa

Acikcasi rize ve febe maclarinda galibiyet gelmezse hocanin istifasini istemeli yönetim. Ṣayet bu 2 macta galibiyet gelmezse ligi de kaybederiz. Bu durumda hocanin sezonu tamamlasina da gerek yok

Bu arada kaynamasin derhal hatipoglu istifa ettirilmeli. Sezon sonu da secime gidilmeli

Bunlara Ali Sami Yen'de 4 atarız dicem de kesin gol de yeriz, o derece umut yok. Fatih Terim hocamın 1. Ve 3. Sezonlarını özledim. Yenilse de oyun olarak ezilmeyen, ilk yarı 2-0 da bitse ikinci yarıya umutla baktıran, farklı yenildiğimiz avrupa maçlarında bile rovanşa umutla çıktığımız günleri özledim
Ben bu Okanın sadece kadro kalitesi ve gönüllere girerek hocalık yaptığını anladım bugün.. Taktik teknik falan yok ha..

Vay be! Metehan bile Causte yanında oh be stoper dedirtti! Orta sahasız kabus devam, anamızın ligine döndük

Ulan Jumanji mi oynuyoz bi üçlü bi dörtlü oluyoruz. Yok jelert sol berkan ortaya yok kaan stoper jelert sağ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla baris, kaan, berkan... hangi birine saydiralim bilmiyorum ama bu mac totalinde suurunu kaybetmis okana yazar

Kaan ilk faulde kırmızı yiyeceği belliydi. Çok ağır zaten süpriz olmadı

Geri
Üst Alt