⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Neyse iyi geceler herkese

Hediye faul, muazzam frikik
Bonus gol
Hediye penalti
Bagira bagira hediye kirmizi kart

Haliyle hediye tur..

Okan hoca donup kaliyor... Sallai ve jelerti yaklastir merkeze oyun tut kontra kovala...hic bir sey olmamis gibi birebir ayni oyun kastirdi takimi.

Iyi oynayan olmayaabilir eksik kadroda...ama baba TD lik yenemiyorsam yenilmeyeyimi kurtrabilmek degil midir biraz? Inadina hucum inadina bosluk, inadina defansta her ama her top karambol tehlike

Insallah ligi vermeyiz avantajdayken...

Bizim td yanlış meslek seçmiş.
Valla gitsin çorbacı olsun iki seneye londraya sidneye falan dükkan açar. İnsanları böyle çorbaya çeviren adam etle sebzeyle neler yapmaz

Renktaş sence bu maç özelinde mi kötüyüz? Kaanın kırmızı bas bas geliyorum derken sağ beke çekmek neyin inadıdır? Geç 4-5-1 e takım sos veriyor ilk yarı yok inat yapacak beyfendi.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam eleştirini yapabilirsin istifasını da isteyebilirsin saygısızlıki hakaret olmadan benim buna bir şey deme hakkım zaten yok. Okan hoca Galatasaray'ın hocası senin- benim değil ayrıştırıcı davranmaya gerek yok. Ligde zaten toksik bir ortam var ama burada bari senin hocan- benim hocamlara girmeye ne gerek var. Eleştirelim hatta bazı konularda dediğin gibi hala kendini geliştirmemesi inadı vb. belki bu nedenlerle seneye artık kendisi içinde bir dinlenme, kendisini yenileme zamanı gelmiştir. Bunların hepsine varım.

Okan hoca bu anlayışla sahaya 13 kişi çıksın yine gol yer... futbolcu bir sağda bir solda bir ileride bir geride tüm sahada oynuyor.. adam posizyonunu oynamayı unuttu.. şu takımda saradan beklenti nedir ne oynatılıyor adam... kısa pas hiç yok.. 3 pas yok.. hedef 1.69 luk kaleci bulmak olmalı..

Bunu bahane olarak söylemiyorum ama inanın bana geçen sene prag maçında elenmeseydik şamp olamazdık bu takım manudan tothenamdan filan 5 yer her türlü rizede bi aptallık yapmazsan şamp oluruz çok net diyorum..

6-7 ye gidebilirdi bu maç bunu herkes gördü oyuncu değiş vs resmen soğuttuk oyunu
zaten sorun orda ya.. Şu takıma karşı bu hale düşmek...
takımın nerdeyse %50 si Kaan, berkan, jelert cuesta gibi vasat altı adamlardan oluşursa 5 de yersin 6 da
ben 30 dklık adana demir maçında bile takım berbattı

Hayatımda ilk defa 4. farkı yediğimizi görmemek için heyecandan son 3 dk tv yi kapattım.

Çünkü bu rezilliği arenada temizlemeleri boyunlarının borcudur. dört fark olsaydı taraftarda beklenti sıfır olacaktı. En azından uzatma için 3 fark imkansız değil. Azıcık gururunuz varsa bu veletleri arenaya gömersiniz

Kaan okadar agirki oynamaz hic bir pozisyonda. Anca tr liginde yedek. Adam banko sag bek oynuyor. Jelert hic yok temasli oyunda 90 dk. Izliyorsun. Rakip basiyor jelert gölge pres yapuyor. Yok arkadas arkadas böyle kafayla avrupada hic biyere varilamaz.

Geri
Üst Alt