Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Ligte olduGeride olup 10 kisi kalarak mac aldigimiz oldumu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligte olduGeride olup 10 kisi kalarak mac aldigimiz oldumu ?
Sen dahi ümidi kestiysen geçmiş olsun..Ceza alsamda şampiyonluk gidecek muhtemelen ya da morata ve lemina kurtarır gotunu,olmayan şey değil.sonra canım hocam yazar burdakiler
Kandil hurmetine olmuş olabilir4-1 çok iyi skor bu oyunla. Şanslı günümüzdeydik. Allah yardım etti.
Hadi o hata da kaanın 18 yaşında velet gibi atlaması olacak iş değil. Sanki hastaymış da ben kırmızı alıp çıkıp dinleneyim modundaydı herif
Kaan zaten yokHerşeyde bi hayır vardır.. biz bu takıma içerde 4..5 atarız yazın bunu bi kenara
Düzeltme..berkan..kaan. falan oynamazsa
Tamam eleştirini yapabilirsin istifasını da isteyebilirsin saygısızlıki hakaret olmadan benim buna bir şey deme hakkım zaten yok. Okan hoca Galatasaray'ın hocası senin- benim değil ayrıştırıcı davranmaya gerek yok. Ligde zaten toksik bir ortam var ama burada bari senin hocan- benim hocamlara girmeye ne gerek var. Eleştirelim hatta bazı konularda dediğin gibi hala kendini geliştirmemesi inadı vb. belki bu nedenlerle seneye artık kendisi içinde bir dinlenme, kendisini yenileme zamanı gelmiştir. Bunların hepsine varım.Renktaş sence bu maç özelinde mi kötüyüz? Kaanın kırmızı bas bas geliyorum derken sağ beke çekmek neyin inadıdır? Geç 4-5-1 e takım sos veriyor ilk yarı yok inat yapacak beyfendi.
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okanbala doydun mu yavrumGünaydın bıddıko
zaten sorun orda ya.. Şu takıma karşı bu hale düşmek...6-7 ye gidebilirdi bu maç bunu herkes gördü oyuncu değiş vs resmen soğuttuk oyunu
Cuesta için söyledik bunları bundan bişey olmaz dedikCuesta 8m caktilar jacops 10m caktilar jelert 10m caktilar. Sadece bu copler 30m euro. 1 milyar turk lirasi
Jelert ve Jacobs 9ar bu arada.. 26 m Euro üçü 4 milyon Euro'ya da Ereni aldık