Yener Karabag
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2013
- 3.042
- 2.699
- 1.773
1 yıl içinde sparta prag,young boys ve az alkmaar a elendik.. Büyük başarı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan kaç kere sicti hala arkasında durduk diyorsunuz. Kusura bakmayın da sizde kerizlik 1 değil 2 değil aynı şeyi kaç kere yaşadık.Kaan ın kırmızı göreceğini tahmin etmeyen yoktur . Tek kişi tahmin edemiyor ..
Arkadaş beraberliğin yettiği deplesman maçında nasıl 4 yersin ya çıldırcam yemin ediyorum .. arkasında durduk okan hocanın ama bu kadar rezillik olmaz . Gerekirse 10 stoper ile çık berabere kal arkadaş bu nasıl bir rezillik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu takım dediğin takim bizden 10 kat takim. Keşke böyle koşan basan deneyen takımım olsaydı. Heriflerde tek bir adam siritmadizaten sorun orda ya.. Şu takıma karşı bu hale düşmek...
takımın nerdeyse %50 si Kaan, berkan, jelert cuesta gibi vasat altı adamlardan oluşursa 5 de yersin 6 da
ben 30 dklık adana demir maçında bile takım berbattı
rtaş takım, hoca her neyse zaten elenmek istiyor ne elemesiValla muslera bu sene berbat ama gollerde hatası yoktu ya..2.mac ben bunları eleyebilecegimizi hala düşünüyorum. Gelecek hafta göreceğiz.
O satış olmasa, kaan-metehan mertens-yusuf değişiklikleriyle maça ortak oluruz diye bekliyordum. O andan sonra tamamen kontak kapattık olacak iş değilYa zaten ayni amatör hatayi prag macinda yapmisti
Cok sinir bozan bir durum
İnşallah ciddi değildironu bunu geçin morata sakatlandı lan
zaten sorun bu hocam.. 10 kat ucuz takım senden daha takım...Şu takım dediğin takim bizden 10 kat takim. Keşke böyle koşan basan deneyen takımım olsaydı. Heriflerde tek bir adam siritmadi
yuklu girin demistimBir gol atarsak bu maçı 4-1 ile tamamlama şansıma erişiriz