⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

1 yıl içinde sparta prag,young boys ve az alkmaar a elendik.. Büyük başarı..

Kaan ın kırmızı göreceğini tahmin etmeyen yoktur . Tek kişi tahmin edemiyor ..

Arkadaş beraberliğin yettiği deplesman maçında nasıl 4 yersin ya çıldırcam yemin ediyorum .. arkasında durduk okan hocanın ama bu kadar rezillik olmaz . Gerekirse 10 stoper ile çık berabere kal arkadaş bu nasıl bir rezillik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okan kaç kere sicti hala arkasında durduk diyorsunuz. Kusura bakmayın da sizde kerizlik 1 değil 2 değil aynı şeyi kaç kere yaşadık.

O joker bu joker diye diye birtane yerinde adam akıllı oynayan adam kalmadı 3 senedir apo asist yapmaya çalışıyor defanstan biri çıkıp sen kimsin demiyor apo işini yapsın fazlasını isteyen yok

Kaan çok ağır ama cuesta yerine banko oynamalı bence görecez bakalım hayırlısı diyorum

Son yıllarda bu tip avrupa rezilliklerine o kadar alıştık ki hatay maçındaki puan kaybı daha fazla üzmüştü beni. Bildiğin normal karşılıyorum şu skoru asıl sıkıntı bu

zaten sorun orda ya.. Şu takıma karşı bu hale düşmek...
takımın nerdeyse %50 si Kaan, berkan, jelert cuesta gibi vasat altı adamlardan oluşursa 5 de yersin 6 da
ben 30 dklık adana demir maçında bile takım berbattı
Şu takım dediğin takim bizden 10 kat takim. Keşke böyle koşan basan deneyen takımım olsaydı. Heriflerde tek bir adam siritmadi

Avrupada devam eden takım lig için dezavantajlı durumda bu fener içinde bizim içinde geçerli, onlar penaltı kırmızı filan görmediği için şanslılar şimdilik

Ya zaten ayni amatör hatayi prag macinda yapmisti

Cok sinir bozan bir durum
O satış olmasa, kaan-metehan mertens-yusuf değişiklikleriyle maça ortak oluruz diye bekliyordum. O andan sonra tamamen kontak kapattık olacak iş değil

Kaanı sene sonu gönderirim, vadesi dolmuş bunun

Kötüydük ama kırılma noktaları penaltı (barış çöktü) ve Kaanın ikinci yarıya çıkması.. Beraberlik içten bile değildi yoksa kötülüğümüze rağmen..

Geri
Üst Alt