⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Şu 90 dakika da bizim teknik direktörümüz ne yaptı nasıl hazırlanmış biri anlatsın bana sene 2025 3 senedir bu takımı çalıştırıyorsun tek taktiğin at topu fink e böyle birşeyi kabul edemiyorum

şu çift forvet dalgasına bulaştığımızdan beri ne oynadığımız belli değil okan hoca bildiğinin dışına çıkınca yapamadı ne taktik kaldı ne bişey nasıl düzelecek bu takım bi sürüde transfer oldu

Hocanın hatalarından çok, bizim bir oyun şeklimiz yok. Yani biz ne oynuyoruz, bilen var mı? Uzun top diyeceksiniz ama onun da bir adabı, bir üslubu var. Bilmiyorum, çok kötü. Takım sanki 11 kişi tahta yazılıyor. Çıkın oynayın deniliyor gibi. Kimin ne yapacağı, nerede duracağı belli değil. İndirdiğimiz bütün toplar rakibin kucağına gidiyor.

Özellikle Jelert Barış Kaan maçın içine etmiştir. Hatta Kaan ın ki artık hainlik boyutundadır. Bu maçta kalenin bomboş olduğu da tescillenmiştir. Oshimhen olmasa bjk ile aynı puanda olurmuşuz bunu da anladık

Kaan ın kırmızı göreceğini tahmin etmeyen yoktur . Tek kişi tahmin edemiyor ..

Arkadaş beraberliğin yettiği deplesman maçında nasıl 4 yersin ya çıldırcam yemin ediyorum .. arkasında durduk okan hocanın ama bu kadar rezillik olmaz . Gerekirse 10 stoper ile çık berabere kal arkadaş bu nasıl bir rezillik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi 300 milyon daha harcaraak takım bir şeyler oynayabilir. Oyunculara sorun tanıdıkları adamları takıma toplayalım özellikle defansa

Herşeyde bi hayır vardır.. biz bu takıma içerde 4..5 atarız yazın bunu bi kenara

Düzeltme..berkan..kaan. falan oynamazsa

Ona bakarsan totenhami yendi takım..futbol böyle birsey değil. Çıksınlar totenhama oynadıkları futbolu oynasınlar bu alkmarin içinden gecerler taraffar ile
Kardeş bu takıma 5 atsak 3 yeriz. Kalende kim var bak önce. Saçma defans anlayışını saymıyorum bile

Taraftar gücüyle ve oyuncularin bireysel basarisiyla sampiyon oluyoruz. Kievi gecemeyince zaten avrupa bitmis oldu. Cok büyük hayal kirikligi yasandi orda. Üstüne bugünkü mac, be adam hicmi ders almaz insan pragin aynisini yasatiyorsun. Resmen dejavu oldu.

Eğer rövanşta tam kadroyla çıkarsak ve biraz futbol şansımız yanımızda olursa ecel terleri döktürücez bunlara bu mesajımda burda kalsınnn.

kiev maçından sonra zaten kafada avrupa bitmişti bunu ajax maçında gayet hissettirdiler. bugün de elenmek için çıktı bizimkiler ama rakibin bu kadar ısıracağını kestiremediler. işin kötü tarafı evdeki maça rotasyonla çıksak herifler bu sefer çok rezil bir skor alabilirler.

Geri
Üst Alt