Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.024
- 10.025
- 2.498
Bi parti de orda yapın yav dönmeden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jardel i satıp üstüne 3 tane çöp çakmışlardı bize... Tarih tekerrürden ibaret bizde maalesef...Boey'i sattığımız günden beri ne o güldü ne biz
Cezanı açtırdığımız güne ..Ben cezamı alayım.yoksa şampiyonluk gidecek
Ceza alsamda şampiyonluk gidecek muhtemelen ya da morata ve lemina kurtarır gotunu,olmayan şey değil.sonra canım hocam yazar burdakilerkac gun
Kusura bakma ama gerçekler acıdır. Güle güle sergenim yazın görüşürüzBen cezamı alayım.yoksa şampiyonluk gidecek
Kardeş bu takıma 5 atsak 3 yeriz. Kalende kim var bak önce. Saçma defans anlayışını saymıyorum bileOna bakarsan totenhami yendi takım..futbol böyle birsey değil. Çıksınlar totenhama oynadıkları futbolu oynasınlar bu alkmarin içinden gecerler taraffar ile
jardel i satıp üstüne 3 tane çöp çakmışlardı bize... Tarih tekerrürden ibaret bizde maalesef...
Hadi o hata da kaanın 18 yaşında velet gibi atlaması olacak iş değil. Sanki hastaymış da ben kırmızı alıp çıkıp dinleneyim modundaydı herifPrag macinin tekrari oldu
Bile bile lades
Sari kartli kaan’i sag beke koymak büyük hataydi
Biz şampiyon olacağızPrag macinin tekrari oldu
Bile bile lades
Sari kartli kaan’i sag beke koymak büyük hataydi