⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Bu skora gayet okeyim bu arada..

Istanbulda eksiksiz aliriz.

Ben kabullenemiyorum. Eksiklerimiz olsada teknik ekip yedekleri zımba gibi hazırlamalı. Kalite olmasa bile fiziken her takıma ezilmek nedir? Amatör hatalar yapılıyor. Yönetim zaten azına ediyor takımın. Büyük hayaller satıp, ona göre aksiyon alamıyorlar. Okan hoca hala antreman tekniklerinin iyi olduğunu düşünüyorsa vay halimize. Adam gibi işinde elit seviyeye yakın antrenörler alınmalı. Erden Timur ilk sezonda bayağı adam getirdi. Takım tecavüz ediyordu her rakibe. Gelen yardimci adamların hepsini yediler.

Lig'de gelecek 2 maç çok sıkıntılı ve belki de şampiyonluğu belirleyecek. Bu oyunla çok çok zor. Torreira, Osimhen ve Davinson oynasa bile zor. Umarım 6 puan alırız beb de g*t olurum.

daha öncede söylemıstım mertensten katkı almak istiyorsak 1 2 mac dinlenmesi şart,adamı tükettik

Berkan’ı orta sahada beklerken solda Poku’nun karşısında görünce zaten maça yenik başladık diyebiliriz.

Orta sahadan dönen bütün topları adamlar aldı. Berkan daha beklenen hatalarını yapmadı. bu adamdan ne sol bek ne sağ bek ne de stoper olur. oynatmayın saatli bombayı.

Morata ve Barış'a atılan bütün uzun toplar geri gönüp kontra oldu. İki pas yapamıyoruz. Üstüne adamlar ceza sahamız etrafında cirit atıyor. Bir tane top kapayım diyen yok.

Denge diye bişey yok yani biraz topa bas tempo düşür. En büyük takımlar bile bunu yapıyor bu utanılacak bişey değil ki. Ama yok OB kara tren hücum modunu açmazsa olmaz.

Her maç aynı sey. Takımda oshimen morata var baba ama iki pas yok. Lan berkan sakar topcu sakar... Bu adama stoper oynayabilir mi sence? 40 sene futbolun içindesin berkan stoper oynayabilir mi? Mertens son 3 aydır ölü. Adam artık ölü. Gerçek manada ölü... Ya sen bize ne yaşatıyorsun abi. Senin bu inatlarin adam kayirmalarin. Yorulduk artık valla.

Orta saha diye bisey yok takimda. Ne oynadigimiz belli degil anasini satayim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uzun top ney aga??? ne oynuyor bu takim?? ikili mücadele kazanamiyor... oyun plani yok al uzun top at bu.. rezillik ya

Hayatımda Berkan kadar hataya müsait bir oyuncu görmedim. Altyapıdan gözünü kapatıp bir oyuncu seçsen bu kadar rezil oynamaz. Hoca nasıl dayanabiliyor 40 dakika anlayamıyorum. 5 gol yemediğimize şükür ediyoruz resmen.

Berkan defansı, Kaan orta sahayı eksik oynattı resmen. Kale zaten boş. 8,5 kişi oynadık resmen ilk yarıda.

Geri
Üst Alt