- 3 Temmuz 2012
- 140.402
- 88.567
- 5.478
taylan berkan ikilisinden
keşke taylan sıyrılsa bizimle kalsaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alla halka kime atıyor 1xg den 3 golHocam bu fb kompleksi değil, neden anlamak istemiyorsunuz ?
Bok gibi oynuyor fb evet ama 1 xg’ den 3 gol atıyor. Senin forvet hattında Osimnen , Bats, Morata vs var ( vardı ) adamlara top gelmiyor. Her ilk top gol oluyor.
Asıl siz bir objektif bakın
Hayır Bokele ismi çıktı intahar edecektim ama bu adamın yerine keşke onu alsaydık.Abi ben de onu anlamıyorum, ayak yok, kesicilik vasat, boy pos zaten yok, ne diye aldık biz bu adamı. Türkiye'de bir sürü olan ortalama zenci stoper bu bildiğin.
Nelsson u gönderdik ve 8 milyona şunu aldık inanılmaz bir akıl tutulması
Keşke ikisi de kalmasaydıtaylan berkan ikilisinden
Okan Buruk'un düzeltmesi gereken en büyük zaafı eleme maçlarını oynamayı bilmiyor oluşu. Tek olayı hız ve çeviklik olan takıma Barkan-Apoyla orta saha çizgisinde savunma yapıyoruz. Zaten takım dönenleri toplamada çok kötü Torreira da yok. Arkaya atılan her top pozisyon.bu arada elemeli maçları bari deplasmanda bekleyerek oynayalım
Fobi değil. Taktiksel olarak yeniliyor rakiplereHocada avrupa fobisi var
Üçlü oynamadık ki, ilk yarı Berkan sol bek oynadı yine. Kaan orta saha oynadı. Üçlü oynayacaksan Kaan'ı alırsın stopere, Berkan'ı orta sahaya atarsın...Üclü oynamanin sikintilarini yasadik ilk yari
Berkan ile üclü olmaz
Ayrica sara ve kaan da cok kötüler
Sara’yi rakip kapattigi icin oyun kuramiyoruz eksik oynuyoruz