- 27 Ocak 2010
- 140.026
- 106.496
- 5.788
4-1 yenildik üzüntü duygusu yok bende çünkü praga gibi mahalle takımına da 4-1 kaybettin sıradanlaştı. eskiden 1-0 yenilsek krampon otururdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gün takımda iyi isim yoktu ki. Burada da demek ki oyuncu özeli dışında hatalar var. Okan hocayı seven biriyim ama demek ki hocanın analizi, planı vb. tutmamış yada hoca çalışmamış rakip ise çalışmış bu kadar basit. Futbol çalışanın yanında hocanın 1-2 aydır kafası sahada değil transfer dönemine yoruyordum bunu ama transfer dönemi sonunda hala devam ediyor. Hocada bir tükenmişlikte görüyorum belki onun da bir araya kendini yenilemeye ihtiyacı olabilir. Ligimizde uzun yıllar bir yerde çalışmakta çok zor ki kim ne derse desin çok çetin ve yıpratıcı 2 yıl geçirdi hoca belki de tükendi. Tabi şimdinin konusu değil bu ama sezon sonu için bir dinlenme dönemine girmesi yada yurt dışında yeni bir şey denemesi kendisi adına en doğru karar olabilir.Sallai o sut haricinde 0 katki...

Dalga mı geçiyorsun birader..Ben hala 2.macta bile bu skora rağmen eleyebiliriz diye düşünüyorum. Göreceğiz bakalım.
Ona bakarsan totenhami yendi takım..futbol böyle birsey değil. Çıksınlar totenhama oynadıkları futbolu oynasınlar bu alkmarin içinden gecerler taraffar ileSaçmalık kievi yenemeyen takım rigasi yenemeyen takım bunlari mi eleyecek bence yedekler le çıkmak lazim
tam anlasılmadı galiba o pozisyonda ciddi birşey degildir umarım bu boktan mac sonrasıMorata arka adale gitti şimdi yarın yazarlar ödem kanama 3 hafta yok
Tamam sensin profesör. Hoca olmayan adamın yaptıkların bir bak sonra demeye devam edersin.okan hoca falan değil, okana hoca diyen futboldan anlamıyordur. bunu 1 buçuk yıldır yazıyorum.
icardi gibi sezonu kapatmasın daMorata arka adale gitti şimdi yarın yazarlar ödem kanama 3 hafta yok
Apo doymuş tek kral gibi takılıyorHangisi doymuş yav
Sene başındaki derbide de böyle oldu. O maça ya devam ya tamam diye çıktı hoca götü kurtardi bakalim yine kurtarabilecek miTek umut fener maçı kaldı
Yenildiğimiz an sezon biter bize, puan farkı hikaye.
Emeği geçenleri allah bildiği gibi yapsın