⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

İşin kötü tarafı Sara da serbest düşüşte... Sakatlıktan hiç iyi dönemedi... Eski Sara'nın S'si yok top kullanmada, top saklamada, oyun kurmada, pas dağıtmada... Sürekli top kaybeden beyni alınmış gibi duran bir Sara var... Sanırım 1 maç iyi oynadı döndüğünden beri...

Bu maç eksikler ve dağınık takım, ilk yarıda partneri Kaan'lı bir orta saha, üstüne tempolu ne yaptığını bilen bir takıma karşı tam tersi ne yaptığını bilemeyen, sürekli oyuncuların yeri değişen dağınık ötesi bir takım... Sara da hepten top oynayamadı bu dağınıklıkta...

Bu adama çok fazla orta saha yükü yüklememek lazım. Biraz top oynayacağı alanı sağlamak lazım. Yoksa sonu kötü olacak...

akıllanmadı gitti

1739485265559.webp

Sampiyonlar liginin fazla olması anlaşılır da uefa avrupa ligi nasıl bize 2-3 gömlek büyük gelebiliyor.. İnsanların sinir olduğu nokta bu..
Kadro olarak eksiğiz ayrıca oyun olarakta eksiğiz daha young boys maçında belli etmişti, avrupa takımları gibi idman yapmıyor turk takımları oyuncular bizin ligi kaldırıyor belki ama avrupaya nefesin yetmiyor yani ne fener ne biz bu kupada ilerleme şansın yok

Çok uzak görüyorum ama bu Rize ye 7-8 atarak dosta düşmana buradayım dedin dedin demedin lig geçmiş olsun rüzgarımızı kaybettik tamamen

Sampiyonlar liginin fazla olması anlaşılır da uefa avrupa ligi nasıl bize 2-3 gömlek büyük gelebiliyor.. İnsanların sinir olduğu nokta bu..

Bizi büyük gelen takımlar.

Kopenhag x2
Sparta Prag x2
Young Boys x 2
RFS
Dinamo Kiev (Adamların ülkesi yok ortada)
Az Alkmaar x 2

Yani Galatasaray vizyonu diye bir şey kalmamış.

Sivasspor şu takımlarla 10 maç yapsa 1 galibiyet alırdı. Biz de 1 galibiyet aldık.

Caninizi sıkmayın eğer elenirsek emin olun bu bizim için çok daha faydalı olacak ,avrupa mental ve fizik olarak bize 2 3 gömlek fazla
Ben grup maçlarının en başında söyledim bunu. Bir seçim yapılmalı ve tek kulvarda yola devam edilmeli diye. Ve o seçimde lig olmalıydı çünkü bu yıl mutlaka 5. yıldızı almamız gerekiyor. Şikecilerin tabutuna son çiviyi çakmak için.

Caninizi sıkmayın eğer elenirsek emin olun bu bizim için çok daha faydalı olacak ,avrupa mental ve fizik olarak bize 2 3 gömlek fazla
Avrupanın orta alt sıra takımlarına karşı 5-6 yiyecek pozisyonları veren ve karşılığında hiçbir hücum planı olmayan hoca ile hiçbirşey faydalı olmaz malesef sene sonu ne olursa olsun istifa ve bir daha klübün yanından geçmesin.

Alkmaar ne yapti oyun olarak? bizim kendi sahamizda tr liginde yaptigimizi. Rakibe kaotikce pres sonra hataya zorlamak. Genc oyuncularla yaptigi buydu bugün. Bizim yapmamiz gereken iyi savunma yapip iki pasla kale önüne gecmekti hizli ataklarla. Bize karsi süper ligde böyle gol buluyor rakipler. Ama yok, taktik anlayisi yok. Hoca marifeti 3lü veya 4lü oynamakta saniyor asil marifet rakibin oyununu okuyabilip ve cözmek.

Ya Okan Hoca... Cidden...

"Kaan'ın ikinci sarı görmesinden çekindim, merkez daha riskli diye düşündüm, o yüzden beke koydum" demiş...

Yemin ederim dünyanın en saçma açıklaması...

Morata eğer ciddi sakatlandiysa valla uzaklasacagim artık bu futbol işlerinden tamamen

Osimhen gibi oyuncumuz var pozisyona sokamiyoruz. En iyi asistleride kendisi cikariyor. Bu herseyi gösteriyor.

En son Avrupa’da grup aşamasından sonra Schalke’yi yenerek tur atlamışız.

O gün doğan çocuk bugün 12 yaşında.

Geri
Üst Alt