⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Perşembe ve cuma marmara bölgesinde yoğun kar yağışı olacakmış. maçın iptal olma ihtimali var. derbi öncesi çok iyi olurdu.

Rotasyon beklemiyorum
Riskli bir oyun bekliyorum
Şanslıysak 1 gol yeriz 3 yada 4 tane atarız ya dramatik bir son ile eleniriz yada uzatmaya gider
Takım hem fiziksel hem mental derbi öncesi çok yorulacak

Umarım yanılırım ama hocanın salak salak pres düşkünlüğü ve kick & rush manyaklığı yüzünden bu maçta da sakar verebiliriz.

30 milyon maaş alan, yaklaşık 120M bonservis bedeli olan bir forvet hattıyla hala gruplardan çıkamıyorsan kovulmayı beklemden istifa etmelisin.
TR liginde Hasan Kabze,Mitroglu,Necati Ateş ile bile şampiyon oluyorsun bu başarı değildir!

Osimhen’i 8 gün içerisinde 3 maçta 90 dk oynatmak gerekecek, tüm mevzu onun bu maçlarda ne yapacağıyla ilgili tbh

Okan Buruk varken ne gerek var Avrupa maçına
Johnny Depp Whatever GIF

3-4 gol atabiliriz bununla ilgili bir sıkıntı yok ama sıkıntı yediklerimizde.

Bu maçı çok iyi oynasak 3-0’ı bulsak kimse 3-2 ya da 3-3 olmayacağının garantisini veremez ve hatta 4-0 ,5-1 vs olma ihtimaline göre çok daha fazla bu ihtimal.

O yüzden şöyle bir şey bekliyorum.

Eğer maçta başlarında az efor ile 10-15 dk da 2-0’ı vs bulabilirsek o zaman sadece devamı getirilmeye çalışılır.

Ama 2 farklı öne geçersek daha rasyonel oynayıp kontrollü oynayarak üçü kovalamayı son 20-30 dk’ya bırakmalıyız.

İlk 15 de dediğim senaryo olmazsa elendikten sonra sonuç çok da önemli değil zatenz 2. Yarı as isimler çıkmalı. Fener’e küfürler ile kapanış.

2 gol yiyeceğiz min

6 gol atamayacağımıza göre

Osimhen oynatılmamalı

Bu kadar rezil avrupa performansından sonra itibar denen birşey kalmamıştır tamamen para için gelecek bundan sonra gelenler avrupa hedefin yokken avrupada oynamak isteyen adamı getiremezsin.Futbolcu olsam gelmem.

Valla kar zemin diye delirmişsiniz.

zemin bizim işimize gelir - uzun top manyaklığımız var belki seker eder...

Gol yedigimiz an as kadronun önemli isimleri direk çıkmalıdir. Ne olursa olsun maçı bırakmak bize yakışmaz. Bir mucize gerekli ama, futbolcularımız o genç cocuklarin alaycı açıklamalarına gereken aksiyonu verip sahayı dar etmelidir.

Geri
Üst Alt