⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Şu maça formalite tarzı çıkmalıyız.

Hırs yapıp da olası sakatlıklara sebebiyet vermemeliyiz.

3-1 olsa eyvallah, ama bu ne?

4-1😑

Okan buruk da tıpkı idolü apo avcı gibi avrupada çok başarısız, en azından onun gibi utanmaz değil de yedek kadro ile çıkmıyor, apo direk oynamak istemiyordu, o kaanın gördüğü karta neden tepki vermedi ? çünkü elenmeyi garanti altına almak istedi, aldı da.

Bu maç boş beleş asılıp birkaç sakatlık veririz. FB maçına da Kerem Demirbay filan oynar artık.

Muslera'yı hafife alıyorsunuz net 2 gol yemesi var temizinden.

inanmayan otobüsten insin arkadaşlar.

inanmayan otobüsten insin arkadaşlar.
ben inerim arkadaş
kievi yensen ligdeki rakibin playofflarla boğuşurken sen rahat rahat izleyecektin

futbolu bitirmiş adamlara öndeyken maç verdik playofflara düştük zaten yarım yamalak oynadığımız bir dönemde 2 maç daha bindi fikstüre
gerçi kimsenin umrunda değil doğum gününde partiledi adamlar, iki top çeviremediler onlar otobüsten indiyse biz niye inmeyelim

umarım şu maçta saçma sapan bastırıp takımı yormayız hele sakatlık falan korkutuyor

avrupa defterini bu sene için kapattığımız gerçeğiyle yüzleşelim

ben inerim arkadaş
kievi yensen ligdeki rakibin playofflarla boğuşurken sen rahat rahat izleyecektin

futbolu bitirmiş adamlara öndeyken maç verdik playofflara düştük zaten yarım yamalak oynadığımız bir dönemde 2 maç daha bindi fikstüre
gerçi kimsenin umrunda değil doğum gününde partiledi adamlar, iki top çeviremediler onlar otobüsten indiyse biz niye inmeyelim

umarım şu maçta saçma sapan bastırıp takımı yormayız hele sakatlık falan korkutuyor

avrupa defterini bu sene için kapattığımız gerçeğiyle yüzleşelim
forum genelinde negatif hava var - şu an hangi rakip olsa "puan kaybı , evet 0 yazalım" modu hakim.

sürekli negatif basılmasını hoş karşılamamakla beraber abartıldığını düşünüyorum.

takımın yorulması vs ... seneye nasıl CL oynayacak bu takım ?

daha geçen sene gelen mourinho - rezil rüsvet grafikten sonra senden daha ileri gidiyrosa avrupada...biraz oturup düşünmek lazım.

ben bunu anca elenince söylerim ama...

forum genelinde negatif hava var - şu an hangi rakip olsa "puan kaybı , evet 0 yazalım" modu hakim.

sürekli negatif basılmasını hoş karşılamamakla beraber abartıldığını düşünüyorum.

takımın yorulması vs ... seneye nasıl CL oynayacak bu takım ?

daha geçen sene gelen mourinho - rezil rüsvet grafikten sonra senden daha ileri gidiyrosa avrupada...biraz oturup düşünmek lazım.

ben bunu anca elenince söylerim ama...
bu olumsuz havayı dağıtmak da ekibimize düşüyor
yüreğini ortaya koyup şu maçı almaları lazım

bu olumsuz havayı dağıtmak da ekibimize düşüyor
yüreğini ortaya koyup şu maçı almaları lazım
o kadar.

yensen yetmeyebilir skor - çünkü 10 kişi kalınca bile okan hoca kapanmıyor niyeyse.

ama şöyle düşününce :

4 günde 2 maça gidecek seyirci - ilki bu maç.

çıktın durgun rezil kabullenmiş oyun gösterirsen - o taraftar takıma yorumaktan beter tepki gösterir.

üstüne derbiyede coşkuyla gelmez.

çok küçümseniyor bu maç. tabi ki ilk adım istekli takımı rize galibiyetiyle izlemek olacak.

Herşeyi mükemmel yapsan bile kalede ki maçı verir merak etmeyin

Osi: Alkmaar'ı bana bırakın.

Mus:
images.webp

Önemsiz maç.

Jankat Yılmaz
Elias Jelert
Metehan Baltacı
Carlos Cuesta
Berkan Kutlu
Kerem Demirbay
Efe Akman
Yusuf Demir
Dries Mertens
Roland Sallai
Alvaro Morata

Şöyle alabildiğine yedekli biçimde çıkalım geçsin. Derbi öncesi topçuları yormaya değmez. Zaten elendik.

Bu maç için şöyle düşünüyorum. Erken gol gelirse devre arasına 2 farkla girersek bir ihtimal. Ya da karşı takım erken bir kırmızı görürse. Neden olmasın. Ama çok ıslak rüyalar bunlar. Ben de fazla efor sarfetmeyip derbiyi düşünelim diyenlerdenim.

Young Boys maçında da gaza gelmiştik, sonuç ortada

Geri
Üst Alt