- 4 Ağustos 2009
- 90.630
- 71.710
- 5.188
Parayi çöpe attığımız beklerden birini eksik alip stadın üstünü kapatabilirdik. Veya son aldığımız cüce stoperin parasıyla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet hava şartları cuma daha ağır gözüküyor aslında. Fakat uefa da pek hatırlamıyorum 1 hafta ertelenen maç, bilemedim.cuma oynanmasının hiç ihtimali yok
Tottım boru mu??Tottım maçında atamadık kral
İlk 15 dk 1 tane yeter inşallah ilk 35te 2 farka gideriz inşallahİlk golün geciktiği her an umutlar azalır
İlk 15 dk 2 tane sıkıştırabilirsek inanılmaz bir atmosfer olur
Oyle birsey yok abi her sekil oynatir ne demek adamlarin ucaklari inmedikten sonra nereye oynayatacak ertesi gun hic oynatamaz kar yagisi artarak devam edecekUefa her türlü oynatır en geç ertesi gün. Zemini korumamışsa bizim reziller o karı zorla temizletir oynatır sonra biz de bozuk zeminimizle baş başa kalırız
Uçağa demiyorum yav, zeminle ilgili konuşuyorum. Zemin ne halde olursa olsun ertesi gün oynatırlar. Juve maçını bataklıkta oynadık. Adamlar gelemezse o zaman dediğin olur işteOyle birsey yok abi her sekil oynatir ne demek adamlarin ucaklari inmedikten sonra nereye oynayatacak ertesi gun hic oynatamaz kar yagisi artarak devam edecek
Uefayi çok buyutuyorsunuz ilerki bir tarihe ertelendi der haftaya persembeye alir
Hem havaalani hemde bizim stad baya yuksekte cok kar yagacak iptal olur bu mac
Bu maç oynanmaz.
Alakasi yok juve macinda boyle bir firtina yoktu ertesi gun yagis yogun degildiUçağa demiyorum yav, zeminle ilgili konuşuyorum. Zemin ne halde olursa olsun ertesi gün oynatırlar. Juve maçını bataklıkta oynadık. Adamlar gelemezse o zaman dediğin olur işte
Arkadaslar cuma oynanir diyip durmayin en buyuk yagis cuma gunu gorunuyor uefa iptal ederken meteoroloji verilerine bakip tarih acikliyor Uefada insanlardan olusuyor uzayli degil bu adamlar persembe oynanmayan mac cuma asla oynanmazErtelenirse Cuma oynanır. Hiç işimize gelmez.
Yoğun kar durduğu gün saatlerde oynatırlar. Kura çekimi yok mu nasıl 1 hafta erteliyorlar. Eşleşmeler belli miydi yoksaAlakasi yok juve macinda boyle bir firtina yoktu ertesi gun yagis yogun degildi
Persembe oynanmazsa Cuma asla oynanmaz en yogun yagis cuma gunu
Bence iptal olucak 1 hafta sonraya
Kura cekimi olsa ne olur Alkmaar Galatasaray maci galibi der gecerlerYoğun kar durduğu gün saatlerde oynatırlar. Kura çekimi yok mu nasıl 1 hafta erteliyorlar.
Adamlar genelde ne yapıp edip o 2-3 günde oynatıyorlar bildiğim. Öyle 1 hafta ertelenen pek hatırlamıyorum avrupadaKura cekimi olsa ne olur Alkmaar Galatasaray maci galibi der gecerler
İlk defa olan birsey mi
Mecbur ne yapacak bir takim bir sonraki macina minumum 72 saatten erken cikamaz bu uefa kurali yani cuma aksami oynanmazsa mac en erken oynanacagi tarih persembe olurAdamlar genelde ne yapıp edip o 2-3 günde oynatıyorlar bildiğim. Öyle 1 hafta ertelenen pek hatırlamıyorum avrupada
aksi olursa lig maçını erteletirler büyük ihtimal ama bence en geç cuma akşamına kadar oynatmak için bastırırlar. Hava durumunu bilmiyorum ama hafiflediği ana sıkıştırırlar gün içindeMecbur ne yapacak bir takim bir sonraki macina minumum 72 saatten erken cikamaz bu uefa kurali yani cuma aksami oynanmazsa mac en erken oynanacagi tarih persembe olur
Baska sansi yok
fblimisinbağdat caddesi