⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Uefa her türlü oynatır en geç ertesi gün. Zemini korumamışsa bizim reziller o karı zorla temizletir oynatır sonra biz de bozuk zeminimizle baş başa kalırız
Oyle birsey yok abi her sekil oynatir ne demek adamlarin ucaklari inmedikten sonra nereye oynayatacak ertesi gun hic oynatamaz kar yagisi artarak devam edecek

Uefayi çok buyutuyorsunuz ilerki bir tarihe ertelendi der haftaya persembeye alir
Hem havaalani hemde bizim stad baya yuksekte cok kar yagacak iptal olur bu mac

Oyle birsey yok abi her sekil oynatir ne demek adamlarin ucaklari inmedikten sonra nereye oynayatacak ertesi gun hic oynatamaz kar yagisi artarak devam edecek

Uefayi çok buyutuyorsunuz ilerki bir tarihe ertelendi der haftaya persembeye alir
Hem havaalani hemde bizim stad baya yuksekte cok kar yagacak iptal olur bu mac
Uçağa demiyorum yav, zeminle ilgili konuşuyorum. Zemin ne halde olursa olsun ertesi gün oynatırlar. Juve maçını bataklıkta oynadık. Adamlar gelemezse o zaman dediğin olur işte

asdffasdasd.webp

Uçağa demiyorum yav, zeminle ilgili konuşuyorum. Zemin ne halde olursa olsun ertesi gün oynatırlar. Juve maçını bataklıkta oynadık. Adamlar gelemezse o zaman dediğin olur işte
Alakasi yok juve macinda boyle bir firtina yoktu ertesi gun yagis yogun degildi
Persembe oynanmazsa Cuma asla oynanmaz en yogun yagis cuma gunu
Bence iptal olucak 1 hafta sonraya

Alakasi yok juve macinda boyle bir firtina yoktu ertesi gun yagis yogun degildi
Persembe oynanmazsa Cuma asla oynanmaz en yogun yagis cuma gunu
Bence iptal olucak 1 hafta sonraya
Yoğun kar durduğu gün saatlerde oynatırlar. Kura çekimi yok mu nasıl 1 hafta erteliyorlar. Eşleşmeler belli miydi yoksa

Adamlar genelde ne yapıp edip o 2-3 günde oynatıyorlar bildiğim. Öyle 1 hafta ertelenen pek hatırlamıyorum avrupada
Mecbur ne yapacak bir takim bir sonraki macina minumum 72 saatten erken cikamaz bu uefa kurali yani cuma aksami oynanmazsa mac en erken oynanacagi tarih persembe olur
Baska sansi yok

Mecbur ne yapacak bir takim bir sonraki macina minumum 72 saatten erken cikamaz bu uefa kurali yani cuma aksami oynanmazsa mac en erken oynanacagi tarih persembe olur
Baska sansi yok
aksi olursa lig maçını erteletirler büyük ihtimal ama bence en geç cuma akşamına kadar oynatmak için bastırırlar. Hava durumunu bilmiyorum ama hafiflediği ana sıkıştırırlar gün içinde

Mac oynanir

Uefa maci oldugu icin sadece biz degil uefa da zemin icin önlem almistir kontrol altinda tutuluyordur

Geri
Üst Alt