⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Bu sezon Okan hocayı ya Lemina kurtaracak ya da sezon sonu elveda yapacağız.

Abdulkerim senden de bir cacık olmaz. Yine golü yediren hata senden geldi.

Statik sahada dikilmeyle nasil pozisyona gireceksin? Mal mal bakip brkliyor herkes? Nasil atacaksin???? Bu ne bicim oyun ve taktik?

Takim istekli ama sorun o degil, kaliteli ve etkileyici bir oyun yok. Millet saniyor ki takimin her tarafi yildiz oyuncularla dolmali biraz Turkiye'de boyle bir dusunce var nedense sadece biraz spor programlarini acinca orada bile eski kafadan olan insanlar bunu dusunuyor.

Dun PSV ne oynadi mesela bir ac bakin. Kac tane yildiz oyunculari var? Bugun PSV ile mac oynasak 6-7 tane rahat yeriz adamlar kolektif bir oyun sergiliyor herkes ne yapacagini biliyor.

Bu maçın dönmeyeceği belli idi. Devre arası asları çıkarmazsa fener maçını da zora sokar.
Ama okadar akıl varmı veya panik içinde bunu düşünebilir mi bilmiyorum 🤷🏽‍♂️

2. yarıda mertens ve cuesta devam ederse ordaki bu soğukta maça giden 40 bin taraftar yuhlamalı

Şu kadroyla tur atlayalım diyen filan var bu kadar fanatik olmaya gerek yok listeye yazdığın adamlarla elendin zaten.. ilk maç 7-1 şu maç 5-0 dı şanslı olmasak rezalet resmen…

Şampiyon olsak seneye avrupada yine rezil olacağız, sokan burukcular gerçekten bunu mu istiyor merak ediyorum. Avrupada hiçbir heyecan olmadan sadece lig maçlarını izlemek ne kadar keyif veriyor merak ediyorum. İddia ediyorum milyar euroluk takımla bile iş yapamaz avrupa için inanılmaz yetersiz bir adam Okan buruk, milyon defa kanıtını gördük bunun yeter artık.

Şu maçı izlemeye gelen taraftara yazık gerçekten

Mücadele etmeyen adamların nesini destekleyeceksin ki

Sıfır oğlu sıfır maç performansı devam ediyor

45 dakikada 16 şut çektirmeye utanır adam

Bence gayet mücadele ediyoruz ve evet ona rağmen bu kötü tablo var...

En kaliteli oyuncularimiz rezalet durumda

Performans veren oyuncular sanchez,sara ve baris bitmis durumdalar

Özelikle sanchez haftalardir kötü

Derbi icin sikintili bir görüntü

Mertensten kurtulmamız lazım ciddiyim abi bu herif bu sene bitik sahada takımı istemden sabote ediyor

Geri
Üst Alt