⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

4/1 e rağmen adamlar acayip diriler çok isrekliler. Her yerde 3 kişiler. Gerçekten çok çok iyi takım AZ Alkmar. Ben Türkiye Ligi kalibresinde herhangi bir takımın bunları eleyeceğini sanmıyorum. Fenere de yedeklerle 3 attılar nitekim. Adamlar gerçekten çok çok iyi.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar da camia da bu maçı sallamıyordu. Herkes derbiye odaklandı. Kazanamazsak kaos çıkar.

Hocamızın mükemmel pres planını kaleciye degaj yaptırarak bitirdiler
B planı rakip yarı alanda hareketsiz bir şekilde yan pas yaparak topu kaptırdıktan sonra can havliyle geri koşmak

Sorun tamamen Mertens ve Sara hiçbir hareketlilik yok, Torreiranın da hücum katkısı belli. Takım gitmeye, saldırmaya çalışıyor gidemiyor. Stopere dönüp uzun oynuyor.

Pozisyona girebilirsek AZ izin verirse gol atariz. Takim o kadar kotu o kadar ne yaptigi belli degil ki herifler yuruyerek agzimiza sictilar.AZ’li oyuncular da demistir ulan biz neymisiz boyle ya diye. 13. olan takim bile su sahadaki takimdan daha cok biliyordu ne yaptigini en azindan birsey oynamaya calisiyodu. Su 2 maçtaki Galatasaray performansi kabul edilebilecek bi performans degil. Acilen Okan’in kovulmasi lazim.Herif 3’lu cikmis Cuesta’yi kanatta kullaniyo forvete yaklastiriyo aklimi kaciracam bu herife 8 milyon verdiler. Nellson’u tutup Lemina ceksek su takima cok daha farkli olabilirdi tur. Mertens mutlaka 90 dakika kalmali ki Fb macina hali kalmasin tahammul edemiyorum artik. Cuesta cikip Berat girsin sola Jelert sağa geçsin gözüm görmesin su Cuesta capsizini.Su adam kadar oynarim bak yillik 10 milyon liraya.Tarihin en buyuk kazigi bu sadece Galatasaray icin degil dunyanin en buyuk transfer kazigi.Dolandirilmisiz vallahi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takimin B plani yok. A Plani bile bir boka yaramadigindan Avrupada böyle rezil oluyoruz

Birkaç kere dedim, bize maç kazandılar bireysel performanslar. Oyun anlayışımız yok.

tüm takımı satıp kaleci günay hariç keşke hocasıyla beraber az yi alma imkanımız olsa adamlara büyük hayranlık besliyorum oynadıkları futbol resmen ders niteliğnde

Korkularım, Jelert ve Cuestayı oyundan çıkarması. Mertens'i bu maçta 90 dakika oynatıp fb maçına ilk 11 çıkarması. Mertens bu maçta 90 dakikayı tamamlasın, fb maçında geniş kadroda bile olmasın.

Hafta boyunca hakem tff konuştuk, bu mu oyun ? Top mu oynuyoruz ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su sahadaki 11 e bakin bu takima ornegin leminayi koyun mertensi disari alin
Yunusu koyup sallai yi disari alin
Frankowskide cuesta ile degissin
Jelert sahanin en iyisi hadi jacobs olsun

Simdi orjinal 11 de topla dikine gidip adam eskilten kac topcu var ? Cevap:Yunus

Takimda top teknigi ust seviye kac oyuncu var Cevap:Yunus ve Sara

Takimin en teknigi zayif adamlari kim
Cevap:Osimhen Baris

Simdi bu takim yunus olmadan nasil uretrcek bu kadar kabız takimdan nr bekliyorsunuz

Geri
Üst Alt