⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Galatasarayda yaratici teknik oyuncu yani baska bir degisle 10 numara ekslikligi mevcut, bu yuzden, galatasaray forvetlerini pozisyona sokamiyor, ceza sahasi disindanda etkili sutlar cekemiyor. Amine gouri galatasaray icin cok isabetli olabilirdi.

O değilde iki senedir avrupada her maçta gol yiyoruz. Rezillik!!!

avrupa hikyesi bitti şimdi daha zor sınav var önümüzde neyseki kadro değişecek kızgınlık ve hesaplaşma zamanı değil

günay olmasa lig şampiyonluguda gitmişti bu maç hemde

3665d512f6be1639dee67407bae6debe.jpg

Barış Mertens ve Muslera üçlüsüyle derbiye başlayalım diyenlerin sıfat

Adamlar sadece takım oyunuyla ve fizikle bizi ezip geçti. Sprag aynı, youngboys aynı. Bu takım 3 yıldır bir oyun oturtamadı, her maç doğaçlama oynuyoruz, bireysel yetenrkle msç alıyoruz.
Hiçmi oyunumuz gelişmez ya. Taktiksel bir gelişim hiçmi olmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi bunu ne zaman gördük ki,Türk takımları ezelden beri bu işte.Saman alevi gibi anlık parlamalar haricinde istikrar falan yok bizde

Torreira, Sallai, Osimhen ve Günay hariç hiç birini beğenmedim. Sara'yı da bu kategoriye kısmen ekleyebiliriz.

Günay olmasa 5-6 yiyip moral motivasyon olarak da göçmüştük. Elendiğimiz için adamın yaptığı kurtarışlar önemsiz gibi görünse de büyük rezaleti engelledi

Bu maça bu skor süper oldu, Hem yenilerek moralleri bozmadık hemde kritik oyuncularımızı saklamayı başardık ayrıca zeminde iyiydi. 4 gün dinlenip full konsantre Fener maçına çıkmalıyız artık. Geçen sene Prag'a elenirken üzülmemiştim bu sezonda AZ'ye elenmemize üzülmüyorum çünkü ligde çok avantajını göreceğiz ve bu sezon tek öncelik lig olmalı. 5. yıldız ve direkt CL bileti inanılmaz bir önem taşıyor gerçekçi olmalıyız.

Adamlar oyuncu değiştiriyor ama sistem tıkır tıkır. Biz oyuncu değiştiriyoruz daha da kötüye gidiyoruz.
Şişir orta sahaya indir oradan kanatlara koşturduğun adamlarla rakibi eksik yakala.
Bizim gibi şuursuz takımlar bu tür taktikleri kıramaz.

Bu turu ilk macta kaybettik

Avrupa defteri ise kiev macinda kapandi

Basarisiz olduk avrupa da

Rotasyonlu kadrolarla oynasaydik yine ayni siralama da olurduk bana göre

Oyuncularimizi yorduk ve ayakta duramayacak hale getirdik,üstüne bir de elendik

Şu cuestaya 8 verip avrupaya yetiştirdik guya, sanki bi bok varmış gibi, onun yerine frankyi önce alıp yetiştirseydin daha iyiydi, bari sağbekin olurdu. Cuestaya ne ihtiyacımız vardı anasını satayım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene Fb Konferanstaydı onu saymam o yüzden ve geçen sene Avrupa'da net başarısızız diyemem Prag'a elenmek evet başarısızlık ama orada da bazı kabul edilebilir mazeretleri vardı bu sezonun aksine. Bu sezon ise Okan hoca Avrupa'da tam anlamıyla sınıfta kalmıştır.
kulvar farklı olabilir , kupa hedefi dedirtti sonuçta.ama senin 2 final geldi ayağına geçen sene

2 maçla övüldün , 2 final maçında batırdın. sadece prag olarak bakmamak lazım (hatta içerideki kopenhagı bile sayabiliriz)

%99 ilk 8 şansın vardı EN İYİ fikstürü çektin , Tottenhamı EZDİN - övüldün - sonra düştün gene.

feneri övmek için söylemiyorum bunları , bizdeki "başarı" kıstasının lig şampiyonluğu ile kıstlanıyor gibi bakılması çok zehirli bir şey.

geçen sene köyferansda ilerlediler. Bu sene AZ onlara çıksa onlar da elenmişti. (altyapısı 3 attı adamlara)

biz iyi değiliz ama fener güzellemesi de ne bileyim...
bu fener güzellemesi değil , bizim karakterimizde olan şeylerin önemini yitiriyor olması eleştirisi.

hoca farkında değil - göründüğü gibi 1 haftadır taraftarın büyük bölümü umursamaz modda "lig daha önemli" diyor.

Geri
Üst Alt