AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

hic transfer yapmayıp dzeko tadic mevcut kadro devam etse fb bunları yenerdi :d

Edersonu deli gibi isteyen taraftar pek görmedim. Ama Okan buruk deli gibi istedi tüm yaz. Okanın istediği adamı almayacaksın kanıtı şeklinde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam son iki senedir geleni geçeni içeri aliyordu
Üçüncü golde yine zahmet edip uçtu
Normalde hiç tenezzül bile etmez direk seyreder

Buradakilere göre Edersona 10 maaş verip almalıydık.
Bu ayrıca bizi yine bir Sportif Direktör gerekliliğine götürüyor. Okan hocanın ilk sırasındaki isimdi kendisi transferde direk hocaya bırakılmamalı o istediği özellikleri söylemeli ona göre oyuncuyu ilgili birimler bulmalı gibi.

Onanayı çok yazdım burada ankettede verdim adamı saçma sapan shorts videolarından kötü belledi herkes kedi gibi herif hatalı golü her kaleci yiyor abi 5 tane yediğimiz maçta kalede olsa 2 tanesini banko alırdı o topların
Manchester la oynadığımız maçtaki performansı herkesi korkuttu. Manchester a giden dibe vuruyor o riski son gün almalıydık. Uğurcan da bence kedi gibi kaleci ama gerek bonservis gerek büyük takım ağırlığı altında ezilmeye müsait oraları aşabilirse büyük işler yapar.

Okan buruğun hücum futbolunda adam oldu şeref haysiyet yoksunu Kerem pozisyon bulup atıyordu arada defoları gözükmüyordu göze batmıyordu takım bunu taşıyordu böyle patates sıçarsın işte sahaya
Keremi Mertens ve icardi futbolcu yapti. Ki onlarla beraber oynarken bile kalitesizligi nedeniyle sırıtıp bizi kanser ediyordu. Fenerde yuhlandigini da gorucez.

asensio yu begenmeyen bir benim galiba,yada eski halini bilmeyenler şimdiyi övüyor

çok istikrarsz adam ,agır sakatlık aynen abraham gibi geri götürdü bunu
Bende ahım şahım bişey görmedim çok hantallaşmış adam anca iyi bir takımda iyi işler yapar takımın demolarını örtmesi lazım

Manchester la oynadığımız maçtaki performansı herkesi korkuttu. Manchester a giden dibe vuruyor o riski son gün almalıydık. Uğurcan da bence kedi gibi kaleci ama gerek bonservis gerek büyük takım ağırlığı altında ezilmeye müsait oraları aşabilirse büyük işler yapar.
Uğurcan kendini bulur ritim tutar onananın bizle olan maçındaki performansı kötüydü ama manshestera kim gittiyse rezil kepaze oluyordu zatenn

Okan buruğun hücum futbolunda adam oldu şeref haysiyet yoksunu Kerem pozisyon bulup atıyordu arada defoları gözükmüyordu göze batmıyordu takım bunu taşıyordu böyle patates sıçarsın işte sahaya
Nasıl göze batmiyordu reis devrede 20 top kaybı yaptığı maç var biz kazandığımız zaman unutuluyordu okadar sırtı dönük asla top satmayacaksin hepsini kaptırıyor yüzü dönük önüne at alıp giderse gider başka bir özelliği yok kansızin

haşorman reyiz gelsin kanser futboluyla bunları daha beter etsin :D

Keremi Mertens ve icardi futbolcu yapti. Ki onlarla beraber oynarken bile kalitesizligi nedeniyle sırıtıp bizi kanser ediyordu. Fenerde yuhlandigini da gorucez.
Aynen öyle abi 1 tane olumlu hareketi varsa 15 tane top kaybı daha biraz daha özgüveni artsın el kolu oynamaya başlayacak ben malımı tanırım o zaman anasını ağlatacaklar bakma sen bizim taraftara ona Fatih hocamın emaneti diye ses etmiyordu vefadan

Nasıl göze batmiyordu reis devrede 20 top kaybı yaptığı maç var biz kazandığımız zaman unutuluyordu okadar sırtı dönük asla top satmayacaksin hepsini kaptırıyor yüzü dönük önüne at alıp giderse gider başka bir özelliği yok kansızin
Diyorum ya işte abi Okan hoca önde bastığından arada skor yapıyordu yaptığı hataları görmüyordu kimse işte onu demek istedim

Geri
Üst Alt