AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

Sadettin bu takımı yönetemez ağır patlayacaklar ben diyim çok looser bi tip aliden daha silik bir karakter bizim sane bence patlama yapacak ben biraz uyum sorunu olduğunu düşünüyorum ve yunusla bence arasında bir sorun var sane ne zaman kendini boşa çıkarsa yunus onu pas opsiyonu olarak görmüyor bence barış ve yunus kendi yerini garantiye almak için herifi oyuna dahil etmeme çabası içindeler hissiyatım bu yönde bu sorunu çözüp uyumu yakalamalıyız
Sadettin maaşları ödeyemez devre arası baya oyuncu gitmek isteyecektir

Sane den benim umudum yok iyi bir sistemde işliyor ama bizim sistemde maalesef o patlamayı yapamayacak bizim oyunda dikine rakip üzerine giden adam etkili oluyor Sane rakibin üzerine gidip geçmiyor yada gecemiyor normalde yapacağı işleri yapamıyor bence devre arası sanede Arabistan yapacaktır

Apo nun sol bek, sane ve jakobs un ön libero çıktığını düşünsenize, direk kovulurdu okan hoca

Sadettin maaşları ödeyemez devre arası baya oyuncu gitmek isteyecektir

Sane den benim umudum yok iyi bir sistemde işliyor ama bizim sistemde maalesef o patlamayı yapamayacak bizim oyunda dikine rakip üzerine giden adam etkili oluyor Sane rakibin üzerine gidip geçmiyor yada gecemiyor normalde yapacağı işleri yapamıyor bence devre arası sanede Arabistan yapacaktır
Son dönemde denk getiremedik birtane keita veya bruma gibi adam bize tekniği ile değilde fiziksel kapasite ve driblingi iyi olan kanat lazım

Adamların en pahalı topçusu brüt 850 bin euro alıyormuş yahu. Üstelik yarısı vergi desen eline yarım milyon geçmiyor.

Resmen avrupa da her takımımız eziliyor arkadaş nasıl olacak böyle bilmiyorum

Apo nun sol bek, sane ve jakobs un ön libero çıktığını düşünsenize, direk kovulurdu okan hoca
Maci full izledim ne oynattı bir halt anlamadim
Savunmaya dönünce beşli kaldi
Hücuma geçince 3 lu kalmaya çalıştı da
Sen beyinsiz Caglar Brown Nene ile bunu nasıl yapıcan maç boyu nene savunmadan top cikardi
Brown ilerde tüm topları öldürdü.

Bu kadar sistemsiz bir takım uzun süredir görmedim adamlar çok kazmaydi azıcık yetenek olsa maç 5 olurdu

Yine yeni yeniden gordugumuz uzere transfermarkt takim degerinin hicbir onemi yok. Bugun D. Zagreb'in 4 katindan daha degerli FB hangi 11'i cikarirsa cikarsin daha kaliteli bir ilk 11le cikmis olacakti ama Zagreb madara etti.

Takim olmak oyuncu degerinden de, transfer ucretinden de daha onemli. FB asla ama asla takim degil, biz ise onlardan daha iyi ama CL seviyesinde olmayan bir takimiz.
Doğru yorum işte bu yüzden skora çok kafayı takmayın tamam bu kadarda saçma skorlar olmamalı ama bizim yapmamız gereken her sene düzenli lige ambargo koyup cl den gelen gelirlerle güçlenmek alt yapıya yatırım yapmak Türkiye içi değil global açılmak Scout olayını oturduğumuz yerden değil Afrika güney Amerika gibi ülkelere ekip yollamalıyız mümkünse kaliteli oyuncusu anasının karnından bulup getirmemiz lazım taşıma suyu ile değirmen dönmez her sene 100 milyon Euro transfer olmaz

frankfurtdan fark yedik bizle dalga gecenler köy takimindan fark yediler. türk futbolu hic olmadigi kadar dipte. anadolu takimlari daha kötü, 4 büyükler arasinda rekabet kalmadi ve bu yüzdende avrupa arenasinada yansiyor. derhal bir care bulunmali!
Sebebi Ali denen it işte her sezon transfer yarışları derken bütçeler koptu gitti Avrupa’da 30 yaş üstü bitik adamlara saplandık gittik genç noname oyuncular almayı unuttuk

fbnin tek iyi transferi asensio gibi duruyor ama ortasahaları yok diye adamı 8 oynatıyor

Yeni hoca getirse onun da kadroyu toparlayacağının garantisi yok. Tedesco kaldıkça ihale Ali'ye yazılır. Saran bu kozu kaybetmek ister mi bilemem.

Geri
Üst Alt