AL 25/26 H:4 | Viktoria Plzeň 0-0 Fenerbahçe | MS | 6 Kasım | TRT 1

Su pozisyon 23 24 senesi icerde kaybettikleri ts macinda ilk penalti pozisyonunun aynisi. once tadic herifi formadan cekmis.Sonra basit bir mudahele ile yerde kalmisti o poz da fb lehine penalti verdiler burda olmasi gereken oldu

ali yüzünden fener taraftarı manyak halıne geldi resmen,canlı canlı gösterilen pozisyonları bile izlemiyor aveller

Ben olsam verirdim diyenler fotolar düşünce utanır mi? Sanmam onlar fener kazansın diye takla atıyorlar

Savaş vs. Nedir? Çekya’nın ordusu derken daha bizim tarihteki savaş mevcudiyetimizin yüzde onu onları yok eder.

1762467404061.webp

1762467395549.webp

Asıl rezillik o pozisyona VAR'ın müdahil olup hakemi çağırması. Ulan kabak gibi ayan beyan belli önce Duran'ın formadan çektiği. Neye dayanarak hakemi çağırıyorlar, saçmalık resmen.
Abi kurban olayım dirsek vs. Gereksiz detaylar. Salonda takla attım. Üç yıllık totemlerimin hepsini yaptım. VAR çağırdı, ağladım, iptal ettiğinden beri yerde dizim çökük baktım, hala aynı moddayım. Yazıktır. Hakem utansın.

Şu pozisyona Türkiye'de penaltı verilmeme ihtimali sıfır bile değil. Tüm mevzu bu.

Ulan baştaki takımlara bak bu nasıl Avrupa ligi

Geri
Üst Alt