AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Helvacı ne dedi?

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

İnanılmaz kötü oynadık

Bu sistemde ayhan barış gibi adamların işi yok zaten ama yönetim hala anlamadı

kadroyu rijkaard kuruyor kardes, tamam elinde futbolcu yok ama ayhan nin yerine cunmhur u oyntabilir kaleyde ufuk'u koabilir ama o isralra ayni oyunculari oynatiyor

liverpool maçında onur penaltı kurtarıyor...İLKER YASİN: AFFERİN ( DÜŞÜK SESLE) ... bu adam tam mal ya maloğlu mal :D

Neilli çıkar ordan ya adam en azından oyun kuruyor defanstan çıkıyoruz adamın sayesinde

Benim Neill için dediğim kondisyonu takım seviyesinin bile altında şu an.Hiç diri ve kuvvetli değil.Toparlaması için 1 maç kızağa çekilip dinlendirilmeli.Yoksa her türlü oynar.Balta ile Ali ise yedek bile olamayacak kadar kötü.

Ben olsam Emirhan'ı koyarım.Yazık altyapıdaki oyunculara herşeyi geçtim onlara acıyorum.Sen okulunu aksatacaksın gelip o kadar aşamadan geçip kulübe gireceksin.Fakat senin önünde onlardan her halinle daha iyi oynayacağın halde oynayamadıgın adamlar var.

Acaba şuan Cumhur, Ahmet, Emirhan falan ne düşünüyorlar.Bunlar böyle oynayacaksa ben niye oynayamıyorum benim ne günahım var diye düşünmüyormudur acaba?

Katılıyorum

ultrAslan yöneticileri kaç para aldı acaba yönetimden?

Rijkaard'da yönetimde istifa etmeli bence! Çıkarıdığı kadro berbat, oyuna müdahaleleri berbat ! Şimdi birisi gidip birisi kalsa olmaz en iyisi elelele gitsinler taraftarı bu kadar utandırmaya, üzmeye kimsenin hakkı yok. UA desteklemeye devam etin yönetimi ah beleş bilet sen nelere kâdirsin.

okadar haksızlık etme.nasıl kadro cıkarıcak?oyuna müdaheleri gayet doğruydu.elindeki kadro bu adamın.senin takımında hala en cok koşan ve faydalı olana adam kewell ise bunun rijkaard ile alakası yok.arda efendi butun yaz ne yaptı cok merak ediyorum.suratı şişti resmen yorgunluktan.ayhan bile bu takım için cok önemli şu an.düşünün kadronun halini

Bu uA ve Diğerleri tartışması nedir acaba? Gerçekten soruyorum! Olay nedir?? Biz bile beraber değilken takım nasıl beraber olsun ki?

Maçın ilk yarısını izledim.Birde 2.golümüzü gördüm.İlk yarı rezil felakettik.Sahadaki oyundan dolayı suçlanacak adam da bulamıyorum.Ne diyim düşünüyorum.Aklıma da birşey gelmiyor.Bu kadar işte kapasite daha ne yapalım.Bu takım şu anki kadroyla bundan daha iyi futbol oynamaz zaten.

2. maça sakatlar yetişmesse işimiz yaş.Pino,Elano,Cana,Sabri.Kaleye de Ufuk geçsin.

----------Ufuk------

Sabri---Neill---Ali----Çağlar(Hakan)

---Cana----Elano--

Pino----Arda--Kewell

--Baroş--

Takımda Kewell ve Arda hariç top taşıyacak bir tane adam yok.İlk yarıda sağdan al sola ver soldan al sağa ver,geri pas.Hiç çıkamadık.

Şu ultrAslan'dan tek bir dileğim var.Ne olur bir kerede takıma yakışmayan futbolcuları yuhalayın ya Allah rızası için.Ayhan'ı Mustafa'yı Hakan'ı Aykut'u yuhlayın lan.Daha 1 Eylül'de gelmedi giderler belki.Leo'yu Jo'yu yuhluyorsunuz ne güzel.Halbuki o adamlar şuankilerin yanında süperstar kalır.Bir kerede bir iyilik yapın ulan şu takıma yeter be!!!

Şu ultrAslan'dan tek bir dileğim var.Ne olur bir kerede takıma yakışmayan futbolcuları yuhalayın ya Allah rızası için.Ayhan'ı Mustafa'yı Hakan'ı Aykut'u yuhlayın lan.Daha 1 Eylül'de gelmedi.Leo'yu Jo'yu yuhluyorsunuz ne güzel.Halbuki o adamlar şuankilerin yanında süperstar kalır.Bir kerede bir iyilik yapın ulan şu takıma yeter be!!!

yine soruyorum!! Bu uA ve Diğerleri tartışması nedir acaba? Gerçekten soruyorum! Olay nedir?? Biz bile beraber değilken takım nasıl beraber olsun ki?

Şu hakanları ali leri servetlerı aykutları gördükçce Kewell a Barosa Ardaya Neille acıyorum.Abartmıyorum Aykut Hakan Ali Barış ligde Kasımpaşanın bile kalecisi bekleri ve orta sahasından adam al bunlardan daha ıyı olmassa ne olayım.O kadar kötü bu adamlar tam anlamıyla rezalet.

Franco şimdi mi kıymete bindi ;)

Ben hep Franco'yu destekledim gitmesine karşıydım!

Franco burdayken kova,ne işe yarar gönderilsin diyen de bu taraftardı değil mi?Gittiğinde sevinen de sizdiniz?Yeni kaleci alınmasını istedi ona güvendi Rijkaard,ne bilsin Aykut'a,Ufuk'a kalacağını.

Ben Franco'yu arayacağımızı ve başımıza Aykut'un tebelleş olacağını adım gibi biliyordum! İnşallah rövanşta sakat olur çünkü Rijkaard'ın körükörüne inatla onu oynatacağına eminim.

yine soruyorum!! Bu uA ve Diğerleri tartışması nedir acaba? Gerçekten soruyorum! Olay nedir?? Biz bile beraber değilken takım nasıl beraber olsun ki?

uA'nın ne tartışması olacak hocam Allah aşkına.Saymamı istermisin gruptaki karaborsacı amigolarını? Konu birlik beraberlik falan değil para kazanmak için taraftar olmuş bir kitleden bahsediyoruz.

Frank Rijkaarda kızıdığım tek nokta,Ali Turan gibi kalası ve Hakan Balta gibi rahatsızı ilk 11'de oynatması.

uA'nın ne tartışması olacak hocam Allah aşkına.Saymamı istermisin gruptaki karaborsacı amigolarını? Konu birlik beraberlik falan değil para kazanmak için taraftar olmuş bir kitleden bahsediyoruz.

Yani nedir olay? Gerçekten nie bu kadar kötü? nie temizlenemiyor?

Maçın ilk yarısını izledim.Birde 2.golümüzü gördüm.İlk yarı rezil felakettik.Sahadaki oyundan dolayı suçlanacak adam da bulamıyorum.Ne diyim düşünüyorum.Aklıma da birşey gelmiyor.Bu kadar işte kapasite daha ne yapalım.Bu takım şu anki kadroyla bundan daha iyi futbol oynamaz zaten.

Valla ben gayet buluyorum .. Servetin ilk golde adamı kaçırması.. Hakan Balta nın 2. goldeki hatası bunları amatör oyuncu yapmaz bea nasıl hatalar bunlar... Hele pozisyonun birinde servet orta açılan topa koşan rakiple topa yöneliyo aykut hiç alakası olmayan topa çıkıyo böyle hatalarla nereye kadar ???

uA lan artık sıradan bir yapıya bürünmüş yaş ortalaması 20-22 arası olan sıradan basit bi taraftar oluşumuna dönmüş artık.kimse kusura bakmasın.zamanında 15 bin kişi bir tezahuratla stadı yerinden oynatıp.rakip takımı bozarken.şimdi 23-24 bin taraftarın sesini saha kenarındaki güvenlik bile duymuyor.almış başını 10 yıllık tazahuratlar ve laylaylom marşları

Geri
Üst Alt