Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu
Helvacı ne dedi?
Helvacı ne dedi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanılmaz kötü oynadık
Bu sistemde ayhan barış gibi adamların işi yok zaten ama yönetim hala anlamadı
Neilli çıkar ordan ya adam en azından oyun kuruyor defanstan çıkıyoruz adamın sayesinde
Ben olsam Emirhan'ı koyarım.Yazık altyapıdaki oyunculara herşeyi geçtim onlara acıyorum.Sen okulunu aksatacaksın gelip o kadar aşamadan geçip kulübe gireceksin.Fakat senin önünde onlardan her halinle daha iyi oynayacağın halde oynayamadıgın adamlar var.
Acaba şuan Cumhur, Ahmet, Emirhan falan ne düşünüyorlar.Bunlar böyle oynayacaksa ben niye oynayamıyorum benim ne günahım var diye düşünmüyormudur acaba?
Rijkaard'da yönetimde istifa etmeli bence! Çıkarıdığı kadro berbat, oyuna müdahaleleri berbat ! Şimdi birisi gidip birisi kalsa olmaz en iyisi elelele gitsinler taraftarı bu kadar utandırmaya, üzmeye kimsenin hakkı yok. UA desteklemeye devam etin yönetimi ah beleş bilet sen nelere kâdirsin.
Şu ultrAslan'dan tek bir dileğim var.Ne olur bir kerede takıma yakışmayan futbolcuları yuhalayın ya Allah rızası için.Ayhan'ı Mustafa'yı Hakan'ı Aykut'u yuhlayın lan.Daha 1 Eylül'de gelmedi.Leo'yu Jo'yu yuhluyorsunuz ne güzel.Halbuki o adamlar şuankilerin yanında süperstar kalır.Bir kerede bir iyilik yapın ulan şu takıma yeter be!!!
Franco şimdi mi kıymete bindi![]()
Franco burdayken kova,ne işe yarar gönderilsin diyen de bu taraftardı değil mi?Gittiğinde sevinen de sizdiniz?Yeni kaleci alınmasını istedi ona güvendi Rijkaard,ne bilsin Aykut'a,Ufuk'a kalacağını.
yine soruyorum!! Bu uA ve Diğerleri tartışması nedir acaba? Gerçekten soruyorum! Olay nedir?? Biz bile beraber değilken takım nasıl beraber olsun ki?
İkinci yarı Barış girer alırız maçı![]()
uA'nın ne tartışması olacak hocam Allah aşkına.Saymamı istermisin gruptaki karaborsacı amigolarını? Konu birlik beraberlik falan değil para kazanmak için taraftar olmuş bir kitleden bahsediyoruz.
Maçın ilk yarısını izledim.Birde 2.golümüzü gördüm.İlk yarı rezil felakettik.Sahadaki oyundan dolayı suçlanacak adam da bulamıyorum.Ne diyim düşünüyorum.Aklıma da birşey gelmiyor.Bu kadar işte kapasite daha ne yapalım.Bu takım şu anki kadroyla bundan daha iyi futbol oynamaz zaten.