AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

ardanın da ne kadar balon olduğunu gördük bu sezon göreceğizde. balon hava almaya başladı fosalıyor. kendini galatasarayın üstünde görüp kıçı başı oynayan adam adam değildir arda turan ve diğer ruhsuz yerliler gibi. yabancılara hiç lafım yok onlar daha şerefli ve gururlu.adnan polat kendi gibi ******** ruhsuz topçuları toplamış işte. artık ban yesemde ağzıma geleni söyliyeceğim.

arda bence balon bir oyuncu değil. yeteneği çok büyük. ama biz ondan giggs olmasını beklerken o quaresma oldu. canı isterse oynuyor, maçı beğenmezse koşmuyor.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Arda çok kötüydü ama yerin dibine sokmaya gerek yok Arda asılacak en son adamlardan biri,ciddi söylüyorum bunu..

dogru, tek basina ne yapsin? Bizim Adnanlar onu Messi zannetdiyor, cocuk elinden geleni yapti..

artık taraftarın birşeyler yapması lazım. adnan polat istifa etmeden rahat uyuyamam. umarım bu sezon ilk 10 gireriz

ardaya ruhsuz diyorsunuz, siz ardanin yerinde olsaniz naparsiniz? dogru defansdan topu alip 10 kisiyi calimlayip bi calimda kaleciye atip gol atarsin, arda napsin? bütün yük ardada? adam kimle oynasin kime pas atsin? yeter artik ardanin üstüne gittiginiz, keske gitsede kurtulsa bu nankör taraftardan!!

yeni stada kim ((güler yüzlü)) gidecek artik böyle devam ederse?

Hakan Balta .. at gitsin...

Ali Turan.. at gitsin...

Ayhan Akman... at gitsin...

Mustafa Sarp... at gitsin...

Barış... At gitsin...

ARDA TURAN... Kaptanlık alınsın. destek gösterilsin sahada çok kötü durumda iyi niyetine rağmen gerçekten ruhsal açıdan yıpranmış. burada ona hakaretler yağdırmak yerine destek olunmalı. O Galatasaray'ın çocuğu. Harcamak kolay... Arda tekrar görev adamı haline getirilmeli takımda. O yük için çok genç çünkü...

Cana 2. yarı oyunda ne yaptı beyler bana biri söylesin???Takımda,teknik heyet içinde ve yönetimde tahmin edemeyeceğimiz kadar büyük bir sıkıntı var.Gelen bin pişman,Cana da eminim öyledir.

Allah aşkına lütfen Eskişehir maçına gitmeyin yahu 0 taraftarla oynayalımda görsünler dünya kaç bucak çok mu zor bir maç kendinizi tutmanız.

Polyanna bile isyan ederdi durmumuza :(

Alıntı mustafa perçin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

26 yaşındayım ve bütün maçları takip eden bir galatasarayliyim. Üzülerek söylüyorum ki hayatım boyunca bu kadar aciz bir takım seyretmedim.bu benim galatasarayım olamaz.nerede bu takımın ruhu ? Nerede bu takımın kaptanı ? Nerede bu takımın formasını giymeye layık aslan yürekliler ?

Ne mi yapılması lazım ?

1. Yönetim hemen yarın bir basın toplantısı düzenleyecek ve başta arda , hakan balta, servet, ali turan, barış Özbek, mustafa sarp ve ayhan'ı kadro dışı bırakıp satış listesine koyacak. Bunların yerine altyapıdan gençleri çıkaracak.

2. Adnan sezgin derhal kulüpten uzaklaştırılacak. Yerine haldun Üstünel, murat yalçındağ, abdürrahim albayrak tan oluşan bir futbol Şubesi kuracak ve işine karışmayacak.

3. Bülent , ergün gibi gençlerin idolü olan bir isim takıma idari menejer tarzı bir görevle getirilecek ve yeni yetişen çocukların arda gibi ruhsuz haysiyetsiz olmasını önleyecek. Bir tanede koruma tarzı birini tutup takımda ki bütün oyuncuların hakan Şükür vs gibi abileri ile ilişkilerini kestirtecen.

4. Rijkardla 5 yıllık sözleşme yapılıp yerli futbolculara gözdağı verilecek.

Ve yönetim mümkünse sadece koltuklarında oturup bütün işi teknik kadroya ve futbol şubesine bırakacak.

Başarı ancak böyle gelir. Bu takımdaki ruhsuzlar,çeteciler ayıklanmadan düzlüğe çıkmak imkansız. Son sözüm,umarım ceza almam ama söylemessem rahat uyuyamam.

Arda ve hakan balta o formayı sadece şerefi olanlar taşır, allah belanızı versin.

Arkadaşın reçetesinin ilk 3 maddesine katılıyorum. Acilen değişiklikler gerek kulüpte yoksa bu takım kesinlikle küme düşmeye oynar. Abdülrahim albayrak, Haldun üstünel gibi adamları bu kulübe geri getirmeleri lazım. Eski futbolcularında gönlü alınıp gerekirse onlara kulüpte bazı görevler verilmeli.

dogru, tek basina ne yapsin? Bizim Adnanlar onu Messi zannetdiyor, cocuk elinden geleni yapti..

Herkeş kurban arıyor sıralama yaparsak görünüşe göre..

1-Yönetim

2-Futbolcular+Teknik Ekip

3-Gariban Taraftar..!

BU yönetimin bu kadar durmasınnı nedeni zaten hep Fenerinde aptallık yapıp şampiyon olamamasıdır..Gene bugün maç sonu Adnan Polat beyimiz istifa etmeyi aklından geçirmiştir..Fener gene ekmeğine yağ sürüp elenince vazgeçmiştir..

Cana 2. yarı oyunda ne yaptı beyler bana biri söylesin???Takımda,teknik heyet içinde ve yönetimde tahmin edemeyeceğimiz kadar büyük bir sıkıntı var.Gelen bin pişman,Cana da eminim öyledir.

Herkes bitti Cana kaldı yani.

valla ben olsam, nereye geldim lan ben derdim. cana, marsilya'da falan uzun yıllar şampiyonlar ligi'nde oynadı, sanki ki burada da biz finale gitmeye kasacağız, grupları domine edeceğiz.

adam şoktan oynayamadı :)

arda bence balon bir oyuncu değil. yeteneği çok büyük. ama biz ondan giggs olmasını beklerken o quaresma oldu. canı isterse oynuyor, maçı beğenmezse koşmuyor.

balon kardeşim işte. yıldız futbolcu dediğin kötü zamanda maç çevirir birşeyler yapar ama ben göremedim ardanın birşeyler yaptığını. iyi futbolcu olabilir ama yıldız değil ve abartıldığı gibi değil. sadece bu kadar kazmanın arasında kaliteli olarak görünüyor. ardaya laf atmayın diyenler. takımı karıştıran guruplaşmaya yol açan kendini o armanın üzerinde gören kafasına göre takılan babamda olsa defolsun gitsin.

Arda'ya giydirenlere selamlarımı gönderiyorum arda'nın tırnağı kadar katkınız oldu mu? GALATASARAYA adam çırpındı durdu

hala ardayı savunuyorlar ya bravo..çetenin başı arda.yazık 20 yaşındaki çocuğun eline vermişler koskoca galatasayarı....diyecek söz yok artık..

Geri
Üst Alt