Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.543
- 8.695
- 2.163
6 milyon verdimiz yusufu cöp edecegiz bu gidisle.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam solda oynayamıyor, 10 numarada oynamasına çoğu kişi karşı, 4-4-2 de forvet oynasın diyorsanız ortasaha zaten pamuk şeker gibi o formasyonla oynarsak delik deşik oluruz. Adama 4 milyon maaş verdik. Cidden biz bu adamı nasıl oynatacağız şahsen bi türlü çıkamıyorum işin içinden. Hangi mevkide oynatsan bir falso ortaya çıkıyorMertensli orta saha kurgusuna karşıyım.
Rashisca cikmamali en etkili adamimiz o olacak belliki
Sag tarafta etkili oluyor. Banada iyi isler yapacakmis gibi geliyorSanmıyorum bana Yunus’tan daha kaybolmadan oynayacak gibi gelmiyor hissiyat olarak
Savunma hattıda yavaş değil bu arada boey,nelson ve solbek hızlı olmasalarda yavaşta değillerAynen defans geride duruyor. Sahada bosluk olusuyor
Gustavo bizim gibi geride olsa mala baglar. Jesus iyi hoca o da biliyor nolacagini.Savunma hattıda yavaş değil bu arada boey,nelson ve solbek hızlı olmasalarda yavaşta değiller
Boey,nelson,pva ile savunmayı öne çıkarmaya korkuyoruz fb henrike,serdar,szalai kağnılarıyla korkmuyo
Icardi alinmayip mertensi forvet olarak kullanmaliydik, baya transfer yaptik ama yanlis kadro kurduk. Hocada bir alem iki yabanci forvet yedekte bekliyor sanki ikisini birden girdirecek maca yusuf al sene kadroya.Bu adam solda oynayamıyor, 10 numarada oynamasına çoğu kişi karşı, 4-4-2 de forvet oynasın diyorsanız ortasaha zaten pamuk şeker gibi o formasyonla oynarsak delik deşik oluruz. Adama 4 milyon maaş verdik. Cidden biz bu adamı nasıl oynatacağız şahsen bi türlü çıkamıyorum işin içinden. Hangi mevkide oynatsan bir falso ortaya çıkıyor
Çift forvette oynatsak bu sefer sergio torreira ikilisinde bütün yük torreira'ya kalacak ve yine ortasahada ezecekler bizi.Mertens ne kanatta ne de forvet arkasında olmuyor illa oynayacaksa çift forvetli sistemde sahte 9 olarak ya da tek forvet olarak oynamalı bu akşam daha iyi göreceğiz bakalım Mertens neler yapacak
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neredeyse bütün forvetlerimiz yetersiz veya formsuzken Mertens'in nerede oynayacağı çok açık aslında. Mertens ileri uçta sahte 9 oynar. Oliviera - Toreira - Berkan/Midsö orta sahası da gayet sağlam olur kanımca. Önünde sonunda bu kurgu oluşacak zaten ama bakalım ne zaman.Bu adam solda oynayamıyor, 10 numarada oynamasına çoğu kişi karşı, 4-4-2 de forvet oynasın diyorsanız ortasaha zaten pamuk şeker gibi o formasyonla oynarsak delik deşik oluruz. Adama 4 milyon maaş verdik. Cidden biz bu adamı nasıl oynatacağız şahsen bi türlü çıkamıyorum işin içinden. Hangi mevkide oynatsan bir falso ortaya çıkıyor