- 14 Temmuz 2022
- 1.031
- 663
- 188
Son yarım saatte de olsa Berkan'ı görmek istiyorum sahada
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğine göre forvetsiz oynayacağız sadece mertens olacak o zaman ne gomis ne Seferovic ne de ıcardi öyle miNeredeyse bütün forvetlerimiz yetersiz veya formsuzken Mertens'in nerede oynayacağı çok açık aslında. Mertens ileri uçta sahte 9 oynar. Oliviera - Toreira - Berkan/Midsö orta sahası da gayet sağlam olur kanımca. Önünde sonunda bu kurgu oluşacak zaten ama bakalım ne zaman.
En doğru yorum budur taraftardan.Kadroyu nasıl kuruyorsa kursun. Kendi bileceği iş. Iyi futbol görmek istiyoruz.
Bizim ülkedeki futbol aklı 23 yaşındaki adamları pişsin diye kiraya vermek. 22 yaşındaki vinicus jr geçen sene şampiyonlar ligini aldı rodrygo ile beraber.Yusuf Demir i kadroya yazamıyor olmamız bile başlı başına kadro mühendisliği konusundaki başarısızlığımızı gösteriyor. Hele bir alalım da nasıl olsa yerli saydırırız diye mi transfer ettik bu çocuğu?
Cidden potansiyelli bir çocuk çıkıp kupa maçlarında 60 dakika oynasın diye mi transfer edildi. Dünya çapındaki takımlarda kullanılıyor 2003 doğumlu çocuklar biz ise kadrodan ilk kesik attığımız adam ilan ediyoruz
Daha iyi olacağına %100 eminim. Adana haftalardır forvet siz çıkıyor maçlara şu an ligin en iyi hücum yapan takımı. Çok forvetle oynamak çok atak oynamak veya çok gol atmak anlamına gelmiyor.Dediğine göre forvetsiz oynayacağız sadece mertens olacak o zaman ne gomis ne Seferovic ne de ıcardi öyle mi
Hayır benim zoruma giden kadroya 3 tane yabancı forvet yazıyoruz hatta Mertens de orada oynayabilir 4. Bu adamların hiçbiri önümüzdeki sene bizimle olmayacak belli ki. Kalsa kalsa Mertens kalırBizim ülkedeki futbol aklı 23 yaşındaki adamları pişsin diye kiraya vermek. 22 yaşındaki vinicus jr geçen sene şampiyonlar ligini aldı rodrygo ile beraber.
Kayseri maçında herkes kötüydü kazım gibi o yüzden fazla sivrilmedi yine sırıtsa bileKazimcan kayseri macinda en az Pva kadar oynadi
Geçen hafta Mitçö vardı ne atak yapabildik ne de hücuma çıkabildik.Mertens ve Oliveira'nın orta sahamızda yaratacağı transparan görüntüden tırsıyorum. Berkan veya Mitçö olmalıydı
Bu hocanın yanında ki Fbli yardımcıya ayarım ben reis.Başakşehir'de Aleksic'i kullandıkları gibi kullanmak istiyolar ama ne fiziği ne de yaşı buna uygun değil Mertens'in.Yusuf Demir'i bu iç saha Maçı'nda oynatmayacaksa hangi Maç oynatacak?Mertens ya forvet arkası gibi 1 10 Numara ya da forvette oynar bu fizikle ve bu yaşla yav reis![]()
Bence de mata yerine Yusuf Demir olmalıydıMatayı yerine Yusufu yedeklere yazmalıydı. Mata dan benim hiçbir beklentim yok
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi