Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Albert Riera Resmen Galatasaray'da

bi indexini beğendim bu oyuncunun.futbolculuğu felan boş.aldığı ücret felan fazla birde

ironi

Camiamıza hayırlı olur inşallah hoşgeldin Riera gollerini ve asistlerini bekliyoruz başarılar

Kewell ayarında bir adam. Ne bonservise takılırım nede yıllık ücrete fakat bu adamın yıllık ücreti biraz yüksek olmuş. Sanırım şampiyonlar ligine giden takımdan oyuncu almanın tek yolu bu. Neyse artık bu sene böyle olsun önümüzdeki seneden itibaren rayına oturur her şey. Hayırlı olsun. Hoşgeldin Riera.

Hayırlı olsun öncelikle.Bomboş eleştiri yapan arkadaşlar var.Ne diyorum biliyomusunuz sizlere Serdar özkan,Aydın,Mustafa sarp gibileri müstahak nasılsa hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz.Yazık.

Artık buna birilerinin dur demesi gerekiyor..Ağzımı bozup ceza almak istemiyorum..

Boş boşmuş..boş olan sensin..

Aynen Adnan Polat dönemindeki gibi transfer olsunda nasıl olursa olsun..

Kardeşim isteyen istediği eleştiriyi yapar..Beğenir beğenmez görüşünü bildirir..

Şunu anlayamıyorsunuz..Bu takım çok ağır..Atletik oyuncuya ihtiyaç var..Sen getir Keitayı al birde çabuk ,kaliteli bir forvet o zaman Riera transferinin anlamı olur..Solda Riera,sağda Kazım nasıl açılacak bu defanslar..

Eleştirince yok angut,yok Galatasaray düşmanı..O zaman bende diyorum Galatasarayın menfeatleri doğrultusunda bu kadar bariz hata yapan,yanlış yapan yönetimi eleştirmeyen gitsin angutların formunda takılsın..Bumudur yanii...

10 senedir rezil yönetiliyoruz..hala mı akıllanmadık..Bu yöneticiler Galatasarayı çok seviyorlarda,o kadar çok koruduğunuz kişiler ellerini ceplerine atsınlarda şu zor dönemde kritik virajta transferde nokta transferler yapsınlar..

Kimse yok demirörenmiş yok şeyhmiş demesin..Sadece şu kritik dönemde bir kereliğine..Ama nerde hepsi sözde Galatasaraylı..

Parası önemli değil.para istemiyoruz topçu istiyoruz.

bizim resmi sitede sanki olimpiaskos'u sallamamış direk liverpool formalı resmini basmışlar...

:)))

Artık buna birilerinin dur demesi gerekiyor..Ağzımı bozup ceza almak istemiyorum..

Boş boşmuş..boş olan sensin..

Aynen Adnan Polat dönemindeki gibi transfer olsunda nasıl olursa olsun..

Kardeşim isteyen istediği eleştiriyi yapar..Beğenir beğenmez görüşünü bildirir..

Şunu anlayamıyorsunuz..Bu takım çok ağır..Atletik oyuncuya ihtiyaç var..Sen getir Keitayı al birde çabuk ,kaliteli bir forvet o zaman Riera transferinin anlamı olur..Solda Riera,sağda Kazım nasıl açılacak bu defanslar..

Eleştirince yok angut,yok Galatasaray düşmanı..O zaman bende diyorum Galatasarayın menfeatleri doğrultusunda bu kadar bariz hata yapan,yanlış yapan yönetimi eleştirmeyen gitsin angutların formunda takılsın..Bumudur yanii...

10 senedir rezil yönetiliyoruz..hala mı akıllanmadık..Bu yöneticiler Galatasarayı çok seviyorlarda,o kadar çok koruduğunuz kişiler ellerini ceplerine atsınlarda şu zor dönemde kritik virajta transferde nokta transferler yapsınlar..

Kimse yok demirörenmiş yok şeyhmiş demesin..Sadece şu kritik dönemde bir kereliğine..Ama nerde hepsi sözde Galatasaraylı..

Senin dediğin mantıkla Podolskide işe yaramaz o zaman, adam eksiltemiyor ve onu oynatabilecek playmaker lazım.Ben yinede bu transfere sevindim.Bildiğimiz bir adam ve yetenekli.Şunu unutmamak gerekir hızlı kanatları playmakerler oynatır.

Hayırlı olsun.İnşallah güzel performans gösterir.

İstemedigim bi adamdı ama bu saatten sonra mırın kırın etmek gereksiz olur. İns faydalı olur

Parası önemli değil.para istemiyoruz topçu istiyoruz.

WEBASLANDAN BIRI COK IYI YAZMIS RIERA ICIN :

"3 milyon yıllık çok deniyor. yahu adamın 9 m bonservis bedelini rieranın ısrarıyla 3e düşürüp 6 milyon kar ettiler onun da yarısını futbolcuya verseler kötü mü?"

NOKTA

BIRDE SEREF REISIN SU LAFLARINA TAKILDIM...

"merak etmeyin oyle bratu, petre, inamoto gibi oyuncular alinmayacak.

100% garanti veriyorum. "!

Seref Reis bu sözlerin karsiligi INSALLAH Sadece Riera Transferi degildir ...

En iyi adamımız diye kakalayan yok , bunu nerden çıkardın çok merak ediyorum.

Ayrıca Yunanistan'ın, dolayısıyla Olympiakos'un ve bilimum Yunan kulüplerinin ekonomik krizde olduğunu bilmeyen kalmadı. Sadece futbolda değil basketbolda da çok önemli yıldızlarını satmak, bırakmak zorunda kaldılar bu sezon.

Yahu adamlar zaten kaç senedir krizdeler..Bunun krizle falan alakası yok..3 milyona krizden mi çıkacaklar..

Bir kere bu transferin bana her yönüyle doğru bir transfer olduğunu kimse anlatamaz..Size görede bu böyle olmalı..Ortada bir mantık var ve bunun sana göresi bana göresi yok..

Tekrar söylüyorum..Kadroda yeterince yaratıcı oyunlar olur,ne bileyim bu kadar ağır oyunculardan kurulu takım olmazsın,golcün falan kaliteli olur alırsın sola Rierayı keyfine bakarsın..Sana katkı sağlar..Ama şu an en etkili ,en yaratıcı ismimiz Riera oldu..Yani bu adamın ekmeğini yiyen Olimpiyakostan aldığımız adam..

bizim resmi sitede sanki olimpiaskos'u sallamamış direk liverpool formalı resmini basmışlar...

:)))

Evet benim de o dikkatimi çekti...Beklentiyi ve alınan oyuncunun kalitesini yukarıda tutma algısı yaratmaya çalışılmıştır. Bu da bir strateji...

Hayırlı olsun, ortalama performans sergilese bile Türkiye ligi için yeterli olur diye düşünüyorum Riera'nın. O yüzden karamsar değilim.

Eğer Avrupa'da olsaydık beklentilerimi karşılamazdı açıkça da yazayım.

İyi oyuncu hayırlı olsun.

Geçen sene siz değilmiydiniz parayı basında adamlar gelsin şimdi ne oldu para çıkınca canınız yanıyor ? Ayıp be ayıp .

Faydalı olur olmaz onu zaman gösterecek fakat,Arena'da dünya yıldızlarını izleyeceğiz,bütçemiz yok gerekeni alacağız..bunların karşılığı Riera mı?

Galatasarayımız için hayırlı bir transfer olur umarım.. sadece forvet kaldı ya gelecek vadeden genç bir adam alacaklar kulübede otursun diye yada mevcut forvetlerden daha iyisni alacaklar, keşke drogba gelseydi be....

F.Terim istemese bu transfer olmazdı. Engin baytar'ın da o mevkide olduğunu unutmayalım rekabet iyidir. Lig uzun maraton ne olacağı belli değil. Önümüzde ki sene Pino iyi bir şekilde gelirse riera ile sol kanat daha güzel rekabet olur :)

Hoşgeldin İspanyol.

Yıldız oyuncu ararken. 10 olan fiyatı 4-5'e kadar düşürmeye çalış. Sonra olmayınca belirli bir yaşa gelmiş asla Galatasaray'da yıllık 3 milyon alacak bir futbolcuyu transfer et. Adam gibi 10 milyona oyuncu transfer. Yıllık max 2.5 ver yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt