- 21 Haziran 2011
- 27.761
- 7.574
- 2.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben baya beğendim. Çocukta hız da var. Şimdi tüm maçını izliyorum, oyun zekası da baya yüksek. Ne zaman nerede duracağını çok iyi biliyor. Kendi ceza sahası yakınlarında top topluyor öne sürüyor kanatlara kilit pas atıyor.20 yaşında 170 maça çıkıp,100 kusur gol/asist yapmış oyuncu. Şimdi videlolarini izliyorum. Çocugun attığı gollerde rakip takım tamamen kendi sahasına gömülmüş şekilde. Yani kapanan takımlara karşı gol atma beceresi aşırı yüksek. Birde dikkatimi çeken şey, çocuk gol vuruslarinda topu istediği yere atabiliyor. Umarım uyum sorunu yaşamaz. Okan hocanın gazabına ugramaz
niye boey yunus barış okan hocanın gazabına mı uğradı20 yaşında 170 maça çıkıp,100 kusur gol/asist yapmış oyuncu. Şimdi videlolarini izliyorum. Çocugun attığı gollerde rakip takım tamamen kendi sahasına gömülmüş şekilde. Yani kapanan takımlara karşı gol atma beceresi aşırı yüksek. Birde dikkatimi çeken şey, çocuk gol vuruslarinda topu istediği yere atabiliyor. Umarım uyum sorunu yaşamaz. Okan hocanın gazabına ugramaz
Hocanın açıklaması var. Elin yabancisina topçumu yetiştirecem diye.niye boey yunus barış okan hocanın gazabına mı uğradı
ezbere konuşmayı çok seviyorsunuz
doğru demişHocanın açıklaması var. Elin yabancisina topçumu yetiştirecem diye.