GSC Scout Aleksey Batrakov

Yasaklıysa af edin.
Geçen sezonun son maçlarından iyi bir skor aldığı maç buldum. 8.5 skor ve bir asist.

İzlemek için hesap açmanız gerek.

20 yaşında 170 maça çıkıp,100 kusur gol/asist yapmış oyuncu. Şimdi videlolarini izliyorum. Çocugun attığı gollerde rakip takım tamamen kendi sahasına gömülmüş şekilde. Yani kapanan takımlara karşı gol atma beceresi aşırı yüksek. Birde dikkatimi çeken şey, çocuk gol vuruslarinda topu istediği yere atabiliyor. Umarım uyum sorunu yaşamaz. Okan hocanın gazabına ugramaz

20 yaşında 170 maça çıkıp,100 kusur gol/asist yapmış oyuncu. Şimdi videlolarini izliyorum. Çocugun attığı gollerde rakip takım tamamen kendi sahasına gömülmüş şekilde. Yani kapanan takımlara karşı gol atma beceresi aşırı yüksek. Birde dikkatimi çeken şey, çocuk gol vuruslarinda topu istediği yere atabiliyor. Umarım uyum sorunu yaşamaz. Okan hocanın gazabına ugramaz
Valla ben baya beğendim. Çocukta hız da var. Şimdi tüm maçını izliyorum, oyun zekası da baya yüksek. Ne zaman nerede duracağını çok iyi biliyor. Kendi ceza sahası yakınlarında top topluyor öne sürüyor kanatlara kilit pas atıyor.

Umarım çok iyi çıkar regen mertenns gibi duruyor tabi bizdeki mertenns

niye boey yunus barış okan hocanın gazabına mı uğradı
ezbere konuşmayı çok seviyorsunuz

Beklentim artiyor valla.

Torreira lemina olaylariyla yasayacaksak bir degisim ve saraya olumlu yansimasi olursa cok hos olur.

Şut olayini unutun bence ,gelince ilk iş okan şut cekmeyeceksin diyecektir cocuga

1787134134081.webp

bize geldiği için üzülen Rus hanımefendileri teselli etmek isterim

sukuat şef in analizini yaptigi topcunun, analizinden bambaska bi topcu cikmasi gibi nobet

Geri
Üst Alt