Alex nasıl kafa golü atar?

Cevap: Alex nasıl kafa golü atar?

Not düşeyim.

Emre bariz hata yaptığı Trabzon ve Beşiktaş maçlarında bile maçın adamı olmayı hakedecek performanslar sergilemişti.

arkadas iq su yuksekk adamlar istiyorum

futbolun kalbini bilen adam lazim bize

ozer gitti gogus aatti sari yedi

baktin hakem serefsiz

stancu gidecek sacma bir kararindan sonra gogusu atacak hakeme

bak nasil siniyor

sen psikolojik savas yapmayi reddediyorsun

sonra psikolojik olarak kazanamiyorum diyorsun

savas once

sokma herifleri sevinmek icin mactan sonra stada

kapat kapilari ac sulari

yeter be

bu ne vurdum duymazliktir

O psikolojik savaşta Cana gibi Neill gibi adamlarla oluyor işte. Senelerdir Servet, Ayhan gibi adamlarla öne geçtiğin maçı bile kaybediyorsun.

Cana Emre'yi hizaya getirmişti, Neill'de Niang'ı bitirmişti. Kadıköydeki maçta.

Not düşeyim.

Emre bariz hata yaptığı Trabzon ve Beşiktaş maçlarında bile maçın adamı olmayı hakedecek performanslar sergilemişti.

Kesinlikle. Özellikle Trabzon maçında müthişti. Ama o hata herşeyi sildi attı. Özellik bazında gerçekten fark atar Emre diğerlerine.

biri bana forumdaki emre gungor konusunu bulabilirmi bulamadim

Arda'nın 2-1 yenildiğimiz Fener maçında ki ve Denizlispor'a attığı golleri de hatırlatayım

biri bana forumdaki emre gungor konusunu bulabilirmi bulamadim

Reis bi de fenerle yaptığımız bi maç vardı.Emre'nin Ümit karan'a attığı yaklaşık 50-60 metrelik bi pas vardı hatırlarsan defansın arkasına nette bulamadım.Ümit vurdu direkten döndü ondan sonra.

Not düşeyim.

Konuya hakim değilim, ne tartışıyorsunuz bilmiyorum ama Emre Güngör o maçlarda muazzam oynamıştı.

Bu arada Emre Güngör Türkiye liglerinde cepheden gelen toplara kafa vurma konusunda en iyisi diyebilirim. Emre Aşık gibi

Reis bi de fenerle yaptığımız bi maç vardı.Emre'nin Ümit karan'a attığı yaklaşık 50-60 metrelik bi pas vardı hatırlarsan defansın arkasına nette bulamadım.Ümit vurdu direkten döndü ondan sonra.

arkadas bizdeki son bir senesinden bahsedelim

oynadigi maclardaki futbolundan

siz harbiden hatirlamiyorsunuz demekki

hatta hic unutmuyorum bir hazirlik macinda sacmalik ustune sacmalik yapiyordu

Balta'nın ilk golde ne gibi bir hatası var ki? Bazı yorumlarda görüyorum da "hatalı" yazıyorlar. N'aptı da adam?

2007-2008 şampiyonluk maçı Nonda'nın kafası. :)

Emre Güngör iyiydi hoştu ben de severdim ama yere düştüğü zaman acı içinde kalır 3 ay oynayamazdı. İstikrar problemi vardı bizdeyken. devre arasında geldiğinde devamlı oynadı o kadar.

Geri
Üst Alt