Alex nasıl kafa golü atar?

Cevap: Alex nasıl kafa golü atar?

Bence en son sorumlu bizim kaleci ve defans o pozisyonda. Takım ikincci yarı kendi sahamızın yarısına kadar çıkmadı. Sebebini anlayamadım. Birileri Hagi'ye derbilerde önde rakibi bozmazsan Fenerbahçe 234235 pas yapıp gol atar demeliydi. Oraya kadar getirirsen o topu Gökhan gibi bir adam o ortayı yapar Alex gibi bir adam da o golü oraya bırakır!

bir arkadas ne guzel demis

adam telasliymis ama sabretmek lazimmis bilmemneymis

o zaman icin soyluyor bunu

adam 25 yasina gelmis ne sabretmesi stoper telasli olurmu arkadasssssssssssss

O hatası olmasa şüphesiz maçın kahramanıydı ama yaptıgı hata çok kötüydü.

Neil in yaptıgını yapmak istedi resmen.

Hatası beni kahretti ama hakkını teslim etmek lazım. Çok kritik müdahaleler yaptı.

Yaptığı hata dışında mükemmele yakın oynadı.

Maç boyunca sadece 1 hata yaptı, onda da gol yedik. Ama bu hata kalıcı değil, geçicidir. Bu maç yapmıştır, diğer maçlar yapmaz. Onun dışında olağan üstü oynadı bu maç. İnanılmaz kritik müdahalelerde bulundu. Süperdi. Çok çok beğendim.

o hata disinda cok iyi oynadi aslinda emre muthis müdahaleler yapti ama bi hata yapti gol yedik futbolun cilvesi iste

Emre o hatayı yapmasaydı belki de maçın yıldızı olurdu. Ama futbol hatalar oyunudur iki takım arasında en az hatayı yapan kazanır.

Emre'ye çok kızdım ama bence mükemmel oynadı, bir müsibet bin nasihatten iyidir derler, bir daha yapmaz...

Ayrıca o hatadan önce çıkması imkansız bir topu tek başına engelledi 3 e 1 ken, o yüzden çok sallamamak lazım, inşallah fener maçında da ilk 11 oynar

Bunlar sadece birkaçı.

Sertaç sen Balta'yı mı savunuyorsun ? :D

Her şeyden önce golü Balta'nın adamı attı, o pozisyonda Semih'in arkasından tutması lazımdı, Semih Balta'nın arkasına sarkıp kolay bi gol attı.

Ayrıca bi pozisyon vardı bilmem aklına gelir mi, kanata uzun top atıldı, aynı Karpaty maçında olduğu gibi hiç topa bakmadan öküzlemesine ileriye doğru koşmaya başladı ve aynı Karpaty maçında olduğu gibi yine top sırtına çarptı neyse ki seken top kaleciye gitti.

Kısa lafın özü, Balta ligin en istikrarlı ve dengeli oyuncusu iken, 1 sezonda ligin saatli bombasına döndü

simdi yorumlari okuyorum

pozisyonu hatirmlamiyorum

ama sanirim son adamken onundeki iki kisiye calim atmak isterken kaptirmis emre

:)

fatal error

fundamental bez getirmek

İlk golde Semih 'i stoperlerimiz marke ediyordu galiba. Yıllardır bütün korner, duran toplar kalemizde tehlike yarattı. Servet 1 tane çıkıp da uzaklaştıramaz.

Abi ilk goldeki hatasını sordum sadece. Bana maçı anlatmayın yahu.:D İlk golde yapacağı bir halt yok.

Genelde iyi oynuyordu zaten. O dönem Neill-Emre ikilisi Servet'i kulübeye hapsetmişti.

O maçtan sonra hafta içi hafif bi sakatlık yaşamıştı diye hatırlıyorum. Sakatlanmadan kesik yemişse Rijkaard'ın suçudur tabikide. Ama FR'ın Servet hakkındaki düşüncelerine bakarsak elbet vardır birşeyler.

servet bir ay sakatken 11. dakikada kirmizi kart gormesi nedeniyle saldiran arkadaslar var mesela

artik ogrenemedikmi

stoper denen adam akilli olacak akilli

hatta butun topcular akilli olacak

bazi futbolcular vardirki sorumluluk alana kadar baskasinin sorumlulugu altinda iyi oynarlar

ama sonraaaa.........

Abi ilk goldeki hatasını sordum sadece. Bana maçı anlatmayın yahu.:D İlk golde yapacağı bir halt yok.

Semih'i tutamadı lan, daha ne hatası olacak :D Defans oyuncusu rakibi kucağına alacak, hiç mi duymadık, duran topta kontrol etmesi gerektiği adamı bıraktı, duran top sonuçlanana kadar Semih'in arkasında kalarak onu kontrol etmesi gerekiyordu

Emre Güngör 27 yaşında ve Antep'te yedek. Üzerinde çok fazla tartışılacak bir oyuncu değil bana göre..

Geri
Üst Alt